28. helmikuuta 2013

Päivä jona tukka jäi kampaamon lattialle

Tämän "hurjan" muodonmuutoksen innoittamana tutkiskelin vähän puhelimestani löytyviä vanhoja kuvia.


Syyskuun loppupuolella hiukseni näyttivät tältä. Jotenkin en ollenkaan muistanut, että vielä puolisen vuotta sitten hiukseni ovat oikeasti olleet noin järkyttävän pitkät. Täytyyhän se kuitenkin uskoa, kun kuvamateriaaliakin löytyy. 


Lokakuisen kampaajakäynnin jälkeen hiukseni olivat jo selkeästi lyhentyneet. Tuossa vaiheessa tämäkin oli minulle jo suuri harppaus, sillä vielä joitakin vuosia sitten kampaajalla hiuksiani sai lyhentää vain ja ainoastaan juuri sen verran kuin oli aivan pakko. Hiukseni kuitenkin kasvavat aivan valtavaa vauhtia ja olivat jo ennen eilistä kampaajakäyntiä lähellä ensimmäisen kuvan mittoja. 


Eilen laitettiin sitten ihan kunnolla ranttaliksi ja kampaajalta poistuttiin tämännäköisenä! En oikein vielä tiedä miten päin olisin näiden hiusteni kanssa. :D Suhteellisen järkyttyneenä katselin hiusteni lyhenemistä kampaajantuolista käsin peilin kautta ja mietin, että eihän tässä nyt ehkä kuitenkaan näin pitänyt käydä. Nytkin olen vähän ristiriitaisilla fiiliksillä, sillä tykkään tästä uudesta lookista todella paljon, mutta jotenkin olen ollut vuosikausia niin uriintunut siihen pitkään tukkaan, että nämä tuntuvat jotenkin todella omituisilta. Ehkä se vain vaatii hetken totuttelua. :) Täytynee yrittää ainakin varoa ensimmäisen suihkureissun ylilyöntejä shampoon ja hoitoaineen kanssa. :D Olen kuitenkin äärimmäisen ylpeä itsestäni kun vihdoin rohkenin tähän vuosikausia päässä muhineeseen muutokseen!

Miltä nykyiset hiukset teidän silmiinne näyttävät ja mikä on näistä mitoista suosikki? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti