16. maaliskuuta 2013

What's inside of my bag?

Koulun alkaminen näemmä näkyy välittömästi blogin postaustahdissa. Maanantaina palasin tosiaan takaisin koulunpenkille ja huh miten nopeaa meidät päästettiinkään jälleen opiskelun makuun. Koulussamme oli tämän viikon ajan vierailevia luennoitsijoita aina Englannista, Prestonista, saakka ja olemme huomanneet, että he ainakin työllistävät opiskelijoita kotona huomattavasti paljon enemmän kuin opettajamme täällä Suomessa tekevät. Keskiviikonkin vapaan aamun puursin yhden neljäsivuisen monisteen johon sain kulumaan kaikenkaikkiaan varmaankin nelisen tuntia. Huoh. Ja kun kaikki tehtävät ja projektit eri kursseja varten isketään pöytään heti kurssien alussa, tuntuu taas vaihteeksi siltä, että työmäärä on kerta kaikkiaan valtava. On jos jonkinlaista projektia ja seminaaria ja kaiken kukkuraksi meillä oli vielä eilen ensimmäinen opinnäytetyöseminaari. Enhän minä vielä niin pitkällä opinnoissani ole, että tuollaista pitäisi edes ajatella? :D



Anyhow. Lupailinkin tuossa aikaisemmin kirjoitella hieman lisää uudesta laukustani, tai lähinnä sen sisällöstä. Löysin tuon laukun tosiaan Seinäjoelta h&m:ltä ennen paluutani Jyväskylään. Hintaa tuolla kaunokaisella oli muistaakseni vajaan 20 euron verran (eli siis 19,95e tai jotain vastaavaa). Rakastuin tuohon yksilöön aivan totaalisesti ja se onkin keikkunut olallani luultavasti joka päivä oston jälkeen. Tai ainakin silloin kun laukkua olen johonkin tarvinnut. Tämä ei siis ainakaan ollut hutiostos.


Perusjuttuja. Suhteellisen uusi lompakko, jonka ostin joskus syksyllä. Toinen bussikorttini, jota käytin mielenterveysharjoitteluni aikana. Marimekon penaali (tai oikeastihan tuo taitaa olla joku silmälasikotelo?). Käsirasva minulla kulkee myös aina laukussa mukana ja vielä toistaiseksi sitä virkaa ajaa joululahjaksi saamani Dermosilin primo -käsirasvaa, joka tuoksuu saksanpähkinälle. Aivan ihanan tuoksuinen rasva, mutta ei ehkä aivan tarpeeksi tehokas tälle minun erittäin kuivalle talvi-iholleni. Huulirasva on myös pakollinen varuste laukussa ja käytössäni on jo melko pitkään ollut Acon apteekista saatava hoitava huulivoide. Se on ainut, joka on saanut halkeilevat suupieleni kuriin ja tätä kuluukin aika nopealla tahdilla. Huulikiiltoa harvoin mukanani kannan, mutta nyt sattui putilo laukussa olemaan.


Tämä oli laukun sisältöni viime sunnuntailta, jolloin olin seurakunnalla sunnuntaikokouksessa. Siksi mukana oli Raamattu ja muistiinpanovihko. Kirjamyynnistä ostin äidilleni tuon samaisen Joyce Meyerin Uusi päivä, uusi sinä -kirjan, joka minulla itsellänikin on. Ystäväni myös kehui tuota Todd ja Sonja Burpon kirjaa Taivas muuttaa kaiken, joten ostin sen itselleni. Vielä en ole ehtinyt sitä aloittamaankaan, sillä minulla on kesken edelleenkin se Taru sormusten herrasta ensimmäinen osa. Vaikka kirja onkin erittäin hyvä, niin se on myös erittäin hidaslukuinen. Iltaisinkin tuntuu, että juuri ja juuri yhden tai kaksi aukeamaa jaksaa sitä lukea, ennen kuin uni ottaa vallan. Pitää yrittää sitä nyt tahkota. :D


Sitten hieman lääkinnällistä puolta. Astmakiekko kulkee aina mukana siltä varalta, että rupeaa ahdistamaan. Särkylääke nyt on hyvä olla mukana minne meneekin ja tuo Aspirin zipp on siitä erittäin kätevä, että sen voi ottaa ilman vettä. Maitohappobakteereja kävin ostamassa kokouksen jälkeen, sillä ajattelin rueta niitä nyt säännöllisesti syömään. Josko niistä olisi iloa tämän vatsani kanssa. Saas nähdä.

Siinäpä se. Tämän lauantain viettoon kuuluu yhden koulutehtävän alkuunsaattamista, ehkäpä kaupungilla käyntiä ja toivottavasti lenkkeilyä. Heräsin tuossa puoli kahdeksan aikaan aivan mahtavaan auringonpaisteeseen ja toivon sen jatkuvan koko päivän, niinkuin eilenkin. Eilen ulkoilusuunnitelmat vähän tyssäsivät, kun kävin aamulla laktoosirasitustestissä ja olin aika lailla lopun päivää melko huonovointinen, joten pääasiassa istuskelin koneella tai makoilin sängyssä eilisen. Tänään uudella innolla.

Hyvät viikonloput kaikille!

Ps. Vaihtoasioissa olisi taas päivitettävää joten jos sellainen informaatio kiinnostaa, niin stay tuned!

Edit. Unohdin siitä kirpputoripöydästä mainita! Jyväskylän keskustassa Centrum -kirpputorilla on siis minulla ja ystävälläni pöytä numerolla 18. Kannattaa käydä katsastamassa, jos täällä päin liikkuu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti