29. maaliskuuta 2013

Kevättä rinnassa

On se vaan niin käsittämätöntä kuinka paljon tuo taivaalla möllöttävä pallo vaikuttaa mielialaan. Minusta aurinkoinen kevätilma tekee ainakin ihan totaalisen riemuidiootin. :D 


Tämä päivä on jälleen alkanut aikaisin, taisin herätä joskus puoli kahdeksan aikoihin. Aamupäivä meni aika lailla tekemättä mitään. Yritin katsoa neloselta tullutta Pingviinien matka -elokuvaa, mutta nukahdin kesken kaiken ja nukuinkin sitten päiväunet jo siinä ennen kymmentä. :D Päivä jatkui sitten vuoronperään tiskivuoren tuhoamisella ja vuoron perään tuon Eat Pray Love -leffan loppuun saattamisella. Viimeisimpänä katsoin myös tuon Nyt tai ei koskaan -elokuvan, joka osoittautui myöskin varsin hyväksi elokuvaksi. Kaikki kolme vuokraamaani leffaa olivat siis nappivalintoja ja pidin kaikista todella paljon!


Neljän aikaan lähdin sitten ystäväni kanssa ulos tarkoituksenamme käydä vain pienellä kävelyllä samalla, kun palauttaisin nuo elokuvat samalla FilmTowniin. Ilma ulkona oli kuitenkin niin uskomattoman kaunis, että ulkoilumme ja "pieni kävelymme" kesti melkein kaksi tuntia. Emme olleet todellakaan ainoita pitkänperjantain kauniista ilmasta nauttimaan lähteneitä, sillä väkeä oli kuin pipoa joka puolella. Vähän vain harmittaa, kun minulla ei täällä Jyväskylässä ole luistimia, sillä tuonne Jyväsjärven jäälle olisi kyllä tehnyt mieli mennä hieman sivakoimaan. Itse asiassa nyt tutkinkin asiaa ja huomasin, että luistimia ja muita välineitä saa 12euron hintaan vuokrata kahden tunnin ajaksi sataman kahvilasta, mutta vähän ehkä tuo hinta kirpaisisi kyllä. Suunnittelin kuitenkin ainakin visiittiä tuonne kahvilaan kupille kuumaa kaakaota, mutta voi olla että innostun myös tuosta luistelusta jos ilma näyttää yhtä hyvältä kuin tänään!

Kuokkalan sillan alla keinuu melko creepyn näköinen herra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti