4. maaliskuuta 2013

Joulu maaliskuussa

Kuten tuossa toissapäiväisessä postauksessa mainitsin, niin avasin joulun viimeiset lahjat tullessani kotiin perjantaina. Haluatte kenties tietää, miten siinä niin pääsi käymään? :D Siinähän kävi niin, että kävin äidin luona pyörähtämässä samalla reissulla, kun porukat veivät minua bussille, määränpäänäni Jyväskylä. Tarkoituksenani oli tietenkin ottaa nuo lahjat mukaan, mutta kun vastassani oli suuri lahjasäkki, niin jouduin sen valitettavasti jättää porukoille takaisin kotiin vietäväksi. Voitte hyvin kuvitella, että sitä romua oli muutenkin jo joulun jälkeen Jyväskylään vietävänä, joten ei ollut toivoakaan saada tuota yhtä kassia enää mukaan.

Tämä onkin ensimmäinen reissu kotiin sitten joulun, minkä takia lahjojen avaamista tänne saakka jouduin odottaa. Täytyy myöntää, että aluksi se pakettien sisältö vaivasi ihan vietävän paljon, mutta äkkiä se harjoittelun alettua unohti ja muistui mieleen ainoastaan kun äiti itse niiden perään puhelimessa kyseli. -.-' Täytyy myöntää, että olihan se jännittävää availla noita lahjoja perjantaina! :D Ja tämän alkusepustuksen jälkeen sitten ehkä voisi paljastaa, että mitä niistä paketeista oikeastaan sitten paljastui. 


Siinähän se kaikki oleellinen näkyykin. Gospel -kokoelma, joka sisältää kolme levyä suomalaisten gospel- muusikoiden suosikkimusiikkia. Muutama tuttu ja hyväksi havaittu nimi tuossa näkyykin, mutta epäilen, että olisiko tämä enemmänkin sellainen levy, jota äiti itse haluaisi kuunnella, kuin mikä minun mieleeni olisi. :D Mutta täytyy antaa tälle mahdollisuus ennen lopullista tuomiota. :D


Tilkkutäkki ♥ Olen tätä toivonut äidiltä ehkä joskus kaksi vuotta takaperin tai jotain? Monesti äiti kysyy, että haluaisinko minä hänen kutovan minulle jotain, mutta toteutus saattaa jäädä hieman pidempiin kantimiin. :D Äiti kyllästyy sen hetkiseen tekemiseen ja innostuu sitten jostain muusta. :D Tämä oli kyllä melkoinen yllätys, sillä en uskonut tätä ihan hetkeen valmiina itselleni saavan. Mutta tämän alla on ollut hyvä viettää lomahetkiä. :) 


Kun joulusta on jo näinkin pitkä aika, niin suklaakin alkaa jälleen maistua. Karkkihammasta kolottikin melkoisesti kotiin tullessani, joten tämä paketti oli varsin iloinen yllätys. Mahani kyllä on nyt tämän visiitin aikana temppuillut aika lailla, joten aivan valtavalla vauhdilla en ole tuota laatikkoa päässyt tuhoamaan, vaan jämät ovat edelleenkin laatikon pohjalla. Vatsakramppien uhallakin olen kuitenkin noita hiljalleen napsinut menemään. :D Rakastan Geishaa. ♥


Villasukat, joiden värin kuva vääristää ihan täydellisesti. Oikeastihan nuo ovat aivan kirkkaan oranssit, eivätkä tuollaiset haaleanväriset. Kun äsken pääsin sanomasta, että äidillä on taipumusta jättää projekteja kesken, niin villasukkia hän kyllä kutoo kuin liukuhihnalta. :D Välillä joudun sanomaan hänelle, että minulle et ainakaan enää sukkia kudo, koska minulla on niitä Jyväskylässä iso korillinen ja muutamia pareja taitaa olla täälläkin nurkissa pyörimässä. Selviäisin äitini tähän mennessä kutomilla sukilla varmasti koko loppuelämäni. :D En edes halua kuvitella mitä se on sitten joskus, kun jälkikasvua kenties siunaantuu.


Tämä viimeinen kuva ei enää noihin joululahjoihin liity millään tavalla, mutta huoneessani oli hieman viileä tänään. :D Meille tuotiin aamulla lämmitysöljyä, minä takia kierrot jouduttiin laittamaan muutaman tunnin ajaksi pois päältä, minkä seurauksena huoneet tietenkin viilenivät. Minun huoneeni ensimmmäisenä ja nopeiten. Alimmillaan lämmöt kävivät 17 asteen tienoilla ja se oli jo hieman vilpoinen. Nyt kyllä painellaan jo taas paljon 20 asteen paremmalla puolella, onneksi.

Siinäpä ne viimeiset joululahjat taas hetkeksi! Kävin tuossa illansuussa Ainon luona hakemassa muutaman elokuvan lainaan ja ajattelin jotain niistä rueta tässä tuijottelemaan, ellei television anti vie voittoa. :) Hyvät illanjatkot itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti