15. joulukuuta 2010

You make my day



Tänä aamuna herätyskello herätti minut tuskallisen aikaisin tutkiskelemaan biologian ihmeellistä maailmaa (kukaan teistä ei sitten huomaa, että olen todellisuudessa lavastanut tämänkin kuvan, herätys huomiselle ja kello oli kuvanottohetkellä hieman yli kahdeksan). Kirosin jälleen kerran saamattomuuttani. Olisinhan voinut valmistautua kokeeseen aikaisemmin ja nukkua iloisesti siihen vartin yli seitsemään, jolloin herätyskelloni yleensä minut herättää. Tänä aamuna ei kuitenkaan auttanut kuin nousta ylös ja aloittaa opiskelu, enhän minä reputtaa halunnut.


Seuraavan vajaan kaksituntisen vietinkin opiskellen muun muassa bakteereita, viruksia ja niiden aiheuttamia sairauksia. Jonkin näin puuduttavan opiskeleminen kuudelta aamulla ei ole aivan helpoin tehtävä. Ensimmäisen tunnin ajan jouduin nipistelemään itseäni viiden minuutin välein, jotta en olisi nukahtanut pöytäni ääreen (itsemurha olisi ollut lukea biologiaa sängyssä, niin tyhmä minä en sentään ole). Kyllähän siinä kahdessa tunnissa saikin paljon aikaa ja vihdoin tuntui taas siltä, että ehkä se koe meneekin läpi. Onneksi minulla oli vielä yksi vapaatunti juuri ennen koetta. Senkin olisin kuitenkin voinut viettää vaikka meditoiden (jos harrastaisin sellaista), jos olisin lukenut siihen kokeeseen ajallaan. Loppujen lopuksi koe meni kuitenkin läpi, siitä olen varma. 


Koulun jälkeen aikani on kulunut lähinnä matikankirjan parissa. Meillä on menossa juuri matematiikan kertauskurssi ja tehtäviä tulee kotiin semmoinen parisenkymmentä kappaletta joka tunnilta, joten niitä todella täytyy laskea. Aiheena tällä hetkellä verrannollisuutta, neliöjuuria, derivaattoja ja sen sellaista. Kurssilla edetään niin valtavaa haipakkaa, että edes haukotella ei tunnilla ehdi, kun opettaja on jo laskenut seuraavat kymmenen tehtävää. Olen kuitenkin ajatellut, että se suurin työ kirjoituksia varten tehdään tämän kurssin aikana, joten täytyy viettää ne illat symbioosissa matematiikan kirjan kanssa.


Jotta en olisi aivan joutunut epätoivon valtaan derivaattojen kanssa, kuuntelin samalla musiikkia. Nyt kun takana on 22 tehtävää (en eilen jaksanut biologiamasennuksessani edes tehdä matikan läksyjä, joten se kostaantui) ja edessä kymmenisen tehtävää, on hyvä aika katsella Greyn anatomia ja kirjoittaa tämä postaus. Täytyy vielä hetkeksi pärjätä kirjojen ääreen ja sen jälkeen siirtyä pitkille ja syvällisille yöunille. En aio herätä aamulla kuudelta laskemaan matikkaa!

Nyt takaisin nörtteilemään laskimen kanssa!

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Blogisi vaikuttaa hauskalta, yön pimeinä tunteina on kiva törmätä uusiin lukukohteisiin :)

    Tsemppiä opiskelu-urakkaan!(Ihan hirvittää muisto omasta kirjoituksiin valmistautumisesta - tai nimenomaan sen puutteesta)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Itse olen huomannut saman, että yöllä ne parhaat blogit löytää. :D

    Juurihan ne edelliset kirjoitukset vasta oli ja nyt jo kohta saisi alkaa lukemaan seuraaviin, huoh. :/ Mutta loppu häämöttää jo!

    VastaaPoista