27. joulukuuta 2010

Enää 364 päivää seuraavaan jouluun

Tämän postauksen oli tarkoitus tulla jo eilen, mutta en millään jaksanut enää ottaa kuvia. Esittelen siis joitakin joulupapereista kuoriutuneita lahjoja. Sitä saa mitä tilaa päti ainakin tämän vuoden lahjasaaliissa, mitään turhaa en saanut. :)


Kulhossa ei ollut mitään tarraa kiinni, mutta arvelin sen olevan joku kesän sesonkituote. Googlettamalla löysinkin tiedon, että kyseessä on Siesta -niminen kesän 2009 kulho. Mietin vain itsekseni, että kuinka näitä on vielä myynnissä, jos kyseessä on kerran viime kesän sesonkituote? Huuto.netissä oli nimittäin huudettavana tähän settiin kuuluva muki ja siinä kyllä sanottiin, että valmistus lopetettu 2009. 


Toisena sitten punainen Muumimamma -kulho. (: Rakastan muumimukeja ja -kulhoja ja haluaisin niitä aina vain lisää ja lisää! Tähän päivään saakka en kyllä ole vielä käyttänyt ainoatakaan mukia enkä kulhoa, sillä aion ottaa ne käyttöön vasta kun olen muuttanut omaan kämppääni (tai soluasuntoon). Ne joutuvat siis odottamaan käyttöönottoa vielä hieman yli puoli vuotta, mutta sitten käytän niitä tämänkin ajan edestä, jonka ne ovat odottaneet pahvilaatikossa.


Toisena toiveenani muumikulhojen lisäksi oli tarpeellisia juttuja tulevaa elämääni ajatellen. Sainkin lempiväriäni olevan keittiösetin, joka sisältää essun, patakintaan, patalapun, suuren lastan ja lusikan. Tuntuu ihan hullulta ostella ja pyytää lahjaksi kaikkia keittiöjuttuja sun muuta, koska kotoa poismuuttaminen tuntuu vielä niin kaukaiselta ajatukselta. Totuus on kuitenkin se, että haut alkavat viikon päästä ja hyvin suurella todennäköisyydellä en asu kotona enää tähän aikaan ensi vuonna. Alle vuosi!! Tätä täytyy vielä sulatella.


Jotta syöminen olisi helpompaa, lahjottiin minua myös ruokailuvälineillä. Kuvassa vain muutama, mutta paketit sisältivät kuusi kappaletta teelusikoita, ruokalusikoita, haarukoita ja veitsiä. Heh, kaikki alkaa muuttua kovin konkreettiseksi, kun muutama pahvilaatikko (tulevaisuuslaatikko) alkaa olla täynnä juttuja, joita tarvitsen, kun muutan pois kotoa. En kuitenkaan jatka tätä ajatusta pidemmälle, koska todennäköisesti hokisin vain kuinka hullua on, että lähden pian pois kotoa ja ensi joulu on ensimmäinen, kun tulen jouluksi kotiin (vaikka onhan se todella hullua, täytyy myöntää). Joko mainitsin sanan hullu...? Aijaa, okei. Kuvausrekvisiittana toimiva joulupallo oli myös yksi lahjoistani. Se on halkaisijaltaan ainakin kymmensenttinen. :D


Olen myös tainnut mainita intohimoni peltipurkkeihin. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, siis Mauri Kunnaksen kuvittama Koiramäki -peltipurkki, joka on täynnä suklaakonvehteja. Äitipuoleni myös informoi minua siitä, että purkki sopii hyvin mm. tee- tai kahvirasiaksi, koska se on hajutiivis (mitähän sanaa tässä asiayhteydessä tulisi käyttää? :D). Se ei siis kuitenkaan päästä hajuja ympäristöönsä. Hah, kuulostaapas jotenkin... joltain. :p En kuitenkaan juo itse kahvia, joten luultavasti tämä saa palvella jossain muussa tarkoituksessa, kenties sinä teepurkkina, jos kunnostaudun tulevaisuudessa teenkeittäjänä.

Yllä siis lahjat, jotka tulivat porukoiltani. :)


Tämän kauniin lasin sisälle "kaiverretun" enkelin (tietääkseni tässä käytetään jotain laser-tekniikkaa?) sain lahjaksi N:ltä. Hänen paketissaan mukana tuli myös pandan suklaalevy, joka on suurimmaksi osaksi löytänyt tiensä niin sanotusti parempiin suihin.

Ylläolevien lisäksi paketeista paljastui myös:

♥ 20 euron lahjakortti Halpa-Halliin
♥ pala nomination -koruuni (kultainen kala)
♥ violetit satiinilakanat (näkyvät mm. muumikulhojen taustalla)
♥ Rimmelin poskipuna
♥ Pikku Myy -paituli
♥ lämpösukat (eivät siis villasukat)
♥ normaalit sukat
♥ saunaporo
♥ valtava määrä suklaata

Ainakin minun silmiini tämä näyttää siltä, että olen ollut tänä vuonna kiltti. :) Mutta ennen kaikkea olen niin huojentunut lomasta ja siitä, että saa mennä ja tulla, nukkua ja syödä niinkuin haluaa (tätä asiaa täytyy kyllä tarkastella uudelleen pian joulunpyhien jälkeen) ja milloin haluaa. Muutamia aikataulutettuja "tapaamisia" ynnä muuta tietenkin on, mutta uuteen vuoteen saakka aion kyllä muuten rentoutua aivan täydellisesti ja tehdä asioita, jotka tuntuvat hyvältä juuri silloin, kun ne tuntuvat hyvältä. Uuden vuoden jälkeen valitettavasti joudun kohtaamaan sellaisen piiienen pienen kirouksen, kuin kevään ylioppilaskirjoitukset, mutta eipäs vielä sentään juosta asioiden edelle!

Seuraavalla kerralla olisikin taas aika palata haasteen pariin. (: Hyvää yötä muruset! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti