4. joulukuuta 2010

New lookKävin siis eilen kampaajan käsittelyssä (minä itse sanoisin paikkaa parturiksi, mutta muutama ystäväni saisi siitä slaagin :D) ja lopputulos näkyy oikealla. Värithän vääristävät ihan hirveästi, mutta en vain saanut tehtyä niille mitään. Hiukset on värjätty samalla värillä kuin before-kuvassa, mutta kyllähän se väri oli vähän haalistunut, joten väri näyttää nyt tummemmalta kuin viimeksi. 

Yritin kasvattaa tuota etureuhkaa pois, mutta sehän näytti vain ylikasvaneelta otsatukalta, joten hankin sitten itselleni sivuotsiksen.  Minun hiukseni ovat luonnostaan hyvin kiharaan taipuvaiset, joten mietin saako näitä hiuksia enää koskaan mitenkään, mutta etutukka taipuukin aika näppärästi ihan itsestään. :) Niin ja älkää välittäkö tuosta aamunaamasta, jonka siis näette oikealla (ei minulla meikkiä ole kyllä näköjään tuossa toisessakaan, mutta)..

Nyt lähden katselemaan joskos sitä löytäisi taas vähän joululahjoja Alajärven suunnalta.

2 kommenttia:

  1. tykkään!
    mikä siinä muuten on että parturi on muka väärin sanottu, mäki kuulen siitä kuittailua koht usein :D

    VastaaPoista
  2. Mä en tosiaan tiedä! Yks mun kaveri sanoo, että miehet käy parturissa ja naiset kampaajalla mutta mulle kampaajalla käynti on taas sitä, että käydään tekemässä kampaus johonkin juhlaan. x)

    Ehkä me ollaan vaan maalaisia.

    VastaaPoista