21. marraskuuta 2010

Viikonlopun tapahtumat pähkinänkuoressa

Ensinnäkin niistä viime postauksessa mainitsemistani yo-kirjoituksista. Saatiin tosiaan ne tulokset perjantaina, eivätkä ne nyt aivan mennyt niin kuin olin suunnitellut. Tiesin, että terveystiedon arvosanani saattaisi tulla M:nä takaisin ja niinhän se tekikin. Omat pisteeni olivat muistaakseni lopulta 23 pistettä. Ruotsin M:stä olin taas jo etukäteen hyvin varma, enkä todellakaan olettanut, että arvosanani tipahtaisi. Mutta M:n raja olikin noussut yhtäkkiä 195 pisteestä 212 pisteeseen, joten eihän sitä M:ää sitten niillä minun 199 pisteelläni sitten napsahtanutkaan. Terveystieto harmittaa silti enemmän, koska aine on kuitenkin niin helppo. Saa nähdä uusinko vai annanko vain olla.

Tuletko kanssani teelle?

Nuo uutiset lannistivat hetkeksi, mutta festariviikonloppua ei ihan helpolla pysty pilaamaan. Lähdettiinkin siitä pian ajamaan kohti Turkua ja arvosanat unohtuivat melko nopeasti. Varsinkin kun isä soitti matkalla ja sanoi, että minut oli valittu vuoden 2010 nuoreksi toimijaksi. Mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. :D Hotellille saapuessamme näky oli seuraava: meillä oli vedenkeitin ja teetarpeet! Tosin emme kyllä käyttäneet tätä yleellisyyttä laisinkaan, mutta se hymyilytti. :) Varsinkin kun asukkeja huoneessa oli kolme ja lusikoita vain kaksi. Ketä pitäisi syrjiä?

Pientä kuvaoksennusta seuraavaksi. Nämä kuvat ovat kaikki nähtävillä Maata Näkyvissä festareiden kuvapankista, eivätkä nämä siis ole minun kuvaamiani. Minulla ei itselläni juuri ollut kuvia festareilta, koska kamerallani ei saa kovin laadukkaita kuvia tuollaisessa valaistuksessa ja unohdin kamerani olemassaolon melko totaalisesti.

Juha Tapio
Juha Tapio <3 Ostin miekkosen kokelmalevyn festareilta.

HB
HB:n solisti Johanna.

HB

Carlos Martinez-4
Carloz Martinez

Newsboys
Newsboys oli aivan mahtava!

Newsboys

Kävimme ystäväni N:n kanssa myös viikonlopun aikana toistamiseen koettamassa onneamme jokavuotisessa Gospelstara -kilpailussa. Ystäväni oli aivan karvan päässä voitosta, mutta lopulta kuitenkin toinen lupaava laulajanalku nappasi palkinnon, mahdollisuuden vetää voittokappaleensa turkuhallin lavalla sunnuntaina.

Olimme alunperin varanneet itsellemme hotellihuoneen vain yhdeksi yöksi, mutta lauantaiaamuna osa porukastamme päättikin jäädä vielä toiseksi yöksi. Mekin yritimme vielä saada itsellemme huoneen eilen illalla, mutta kaikki lähialueen hotellit oli buukattu, joten kotimatka koitti Newsboysin keikan jälkeen. Lähdettiin siis siinä yhdentoista pintaan ajelemaan kotia kohti ja vähän jälkeen puoli neljän olen heittänyt tavarani huoneeni lattialle ja heittänyt vaaka-asentoon sängylleni. Tämä päivä onkin mennyt erimittaisia päiväunia nukkuessa, aamuherätystä odotellessa.

Viikonloppu oli ihan mahtava, toivottavasti saitte näistä kuvista edes irti hieman tunnelmasta, joka turkuhallissa vallitsi. :)

Ps. Huomenna saamme vihdoin ja viimein abi -hupparimme!
Pps. Vilkaiskaapa tämä video ja kertokaa kuinka monelle tirahti kyynel poskelle. Minun poskelleni niitä eksyi useampikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti