29. marraskuuta 2010

Day 01 - Introduce yourself


Kuten jo ensimmäisessä postauksessa kerroinkin, olen Jenna, 18-vuotias abiturientti. Elän kenties tämähetkisen elämäni jännittävintä aikaa, sillä haku korkeakouluhin alkaa vajaa kahden kuukauden kuluttua, koulu loppuu helmikuussa, kirjoitukset alkavat samoihin aikoihin ja ylioppilaslakki olisi tarkoitus asettaa päähän 4. kesäkuuta 2011. Olen erittäin innoissani, mutta samaan aikaan hieman peloissani.

Mitä sitten aion tehdä lukion jälkeen? Haen opiskelemaan ammattikorkeaan englanninkieliseen koulutukseen ainakin sairaanhoitoa ja luultavasti myös restonomiaa. Suomeksi haen opiskelemaan kätilöksi ja yliopistoon lääketiedettä. Kunnianhimoiset suunnitelmat, mutta huipulta on helpompi tulla alemmas kuin alhaalta nousta huipulle. :D

Kuten olen jo aikaisemminkin kertonut, harrastan musiikkia. Laulaminen on erittäin tärkeä osa elämääni ja pianonsoitto ainakin melkein yhtä tärkeää laulamisen rinnalla. Lukeminen on minulle terapiaa siinä missä musiikkikin ja rakastan sitä, kun voi illalla rauhoittua sänkyyn ja ottaa käteensä jonkun hyvän kirjan. Ahdistun siitä, kun kaiken koulutyön jälkeen joutuu vielä lukemaan illallakin jotain kirjaa koulua varten. Pidän myös ulkoilusta ja seuraavaksi aionkin suunnata ulos tuonne kirpeään pakkasilmaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti