16. marraskuuta 2010

Here we go again!


Hei kaikille! Olen Jenna, 18-vuotias abiturientti Vimpelistä (hups, siinä tuli jo paljastus). Harrastan laulamista, pianon soittoa, lukemista ja lenkkeilyä. Vietän paljon aikaa ystävieni kanssa ja viikonloppuisin minut löytää todennäköisimmin nuortenilloista eri osoitteista. Perjantai-ilta kotona kuulostaa melko hirvittävältä, sillä totuus on, että viimeisen kahden vuoden aikana olen ollut kotona tuona ajankohtana vain pakottavasta syystä (joka on vähintään 40 asteen kuume hinkuyskällä varustettuna). 

Tämä ei ole ensimmäinen blogini, kuten osa teistä jo tietääkin. Vanhan blogini osoitteen saattaa nappaista tuosta sivupalkista jossain vaiheessa kun sen sinne saan asennettua. Miksi sitten päätin aloittaa uuden blogin? Kaipasin päästä eroon vanhoista sepustuksistani ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Nyt voin vain nauraa ensimmäisille postauksilleni, jossa yritän kovasti esittää muotibloggaajaa vain siitä syystä, koska ne olivat tuona hetkenä ainoita blogeja joita luin. Onneksi hyvin pian tajusin, että minusta ei sellaista tule. Miksi kirjoittaa jostain mitä kohtaan ei tunne minkäänlaista intohimoa?

Tämä blogi käsittelee elämääni, se on lifestyle-tyyppinen blogi, kenties jopa nettipäiväkirja. Aiheina arkipäiväiset asiat, tällä hetkellä suurinta osaa esittää opiskeluni (mistä muustakaan ensi kevään abiturientti voisi kirjoittaa?), mutta kirjoitan myös mielenkiinnonkohteistani ja asioista, jotka ovat lähellä sydäntäni.

Tervetuloa, toivottavasti viihdyt! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti