2. tammikuuta 2013

Vuonna 2012 kahlatut kirjat

6gun8tqeqwjhe0a9tdvwbs68cyo9l1mg_large

Charlotte Brontë: Kotiopettajattaren romaani
Philip Pullmann: Kultainen kompassi
J.K. Rowling: Harry Potter & the Philosopher's Stone
Lisa Greenwald: My Life in Pink & Green
J.K. Rowling: Harry Potter & the Chamber of Secrets
J.K. Rowling: Harry Potter & the Prisoner of Azkaban
Sophie Kinsella: Himoshippaajan sisko
Sophie Kinsella: Varsinainen talousihme
Kate McCann: Madeleine - Kuka vei tyttäreni?

Tämän vuoden luettujen kirjojen lista on jopa 11 teosta lyhyempi kuin vastaava viimevuotinen, sillä en ehtinyt lukemaan kuin yhdeksän kirjaa vuoden 2012 aikana. Itse asiassa näistä kahdeksan on luettu vielä vuoden ensimmäisen puoliskon aikana sillä olen nuo molemmat Sophie Kinsellan kirjat lukenut kesälomani aikana Vimpelissä. Syksyn aikana olen siis lukenut ainoastaan tuon Kate McCannin kirjan, senkin vasta joulukuussa ennen lomille lähtöä. 

Tumblr_mftk2hw4rx1qg78qwo1_500_large

Osa syy tähän lukemattomuuteen on ollut se, että sain syntymäpäivälahjaksi tuttaviltani viiden kuukauden ajaksi Anna -lehden ja sen sijaan, että lukisin illalla ennen nukkumaanmenoa kirjaa, olen lukenut tuota lehteä. Se kun ilmestyykin jopa kerran viikossa. Toinen syy on varmastikin ollut syksyn ajan kestänyt järjetön kiire ja se, että kotona on pääasiassa käyty ainoastaan nukkumassa. Tai siltä on ainakin tuntunut. 

Tänä vuonna haluankin erityisesti löytää itselleni aikaa kirjojen lukemiselle, minä kun nautin siitä niin kovasti. Vuoden ensimmäinen kirja onkin kohta luettu, sillä sain yhden nopeasti luettavan teoksen joululahjaksi äitipuoleltani. Suunnitelmissa olisi myös käydä tänään kirjastossa lainaamassa hieman luettavaa. Ajattelin vihdoinkin aloittaa Nälkäpeli -trilogian lukemisen, josta olen kuullut paljon kehuja. 

Kuten jo tuossa 2012 -postauksessa mainitsinkin, lempikirjoikseni näistä valikoituivat Charlotte Brontën Kotiopettajattaren romaani, Sophie Kinsellan Varsinainen talousihme sekä Kate McCannin Madeleine - Kuka vei tyttäreni? Näitä romaaneja voin suositella kyllä kaikille. Eritoten tuo klassikko Kotiopettajattaren romaani oli minun mieleeni. :)

Uutta listaa vuodelle 2013 aletaan jälleen kokoamaan! Vuoden päästä nähdään, miltä tämä vuosi lukemisen osalta näyttää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti