14. huhtikuuta 2011

Tuhosin kerran lahjakortin

Sain äidiltäni joululahjaksi lahjakortin halpa-halliin. Ensin ajattelin käyttäväni sen muumijuttuihin, mutta sitten tajusin kuitenkin omistavani niitä jo yhden ihmisen tarpeiksi ja hankkisin mieluummin jotain sellaista, mitä minulla ei vielä ole ja mitä tarvitsen muuttaessani omilleni. Muutamaan otteeseen olenkin jo kyseisen kaupan kautta kiertänyt, mutta en vain millään ole osannut päättää mitä haluaisin. Toissapäivänä menimme kuitenkin K:n kanssa Alajärvelle ja päätin, että nyt aion käyttää tuon lahjakortin. Onnistuinkin siinä. :)

Fiskarsin Primo -veitset 9,90e

Minulla ei näitä veitsiä ennen ollut varastossa kuin muistaakseni pelkästään yksi kuorimaveitsi (en jaksanut kaivaa esille tiiviisti pakattuja tulevaisuuslaatikoitani - kyllä, niitä on jo kaksi). Kyseessä on fiskarsin aloituspakkaus, joka sisältää juuresveitsen, keittiöveitsen ja leipäveitsen. Kieltämättä kyllä ihmettelin setin halpaa hintaa, mutta yhtä halpa se oli vielä kassallakin. Tarpeeseen tulee. :)

Turkoosi 3,5 litran taikinakulho 3,40e
Tuossa viimeisen kuvan taikinakulhosetissä suurin kulho oli vielä melko pienen kokoinen, joten ostin sitten erikseen tällaisen isomman kulhon. Väri oli kyllä todella herkku. ;)

4 osan mittasarja 4,80e

Taikinakulhosetti 2,95e
Lahjakortin arvo oli tasan 20e ja ostosteni hinnaksi tuli 21,05e, melko tarkkaan käytettyä tuli siis. :) Nyt minulla alkaakin jo melko hyvällä mallilla olla keittiövälineiden varasto. Enää puuttuisi vain oikeastaan muutama osa astiastooni sekä paistinpannu lastoineen. 

Tämän päivän ohjelmaan onkin sitten kuulunut siivoilua. Minulla on tapana ennen reissuun lähtöä siivota aina huoneeni, sillä mikäpä olisi mukavempaa kuin palata putipuhtaaseen huoneeseen. :) Olin näin aikaisin liikenteessä, sillä viikonloppunahan minulla ei koskaan ole siivoamiseen aikaa ja maanantaina tuskin jaksan enää siivota, pikkuputsinkia lukuunottamatta. Sain myös junalipun varattua. Jos aikataulut pitävät ollenkaan paikkaansa, InterCity starttaa Seinäjoelta 16.38 ja on Tampereella 17.58. Ensi viikkoa odotellessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti