5. huhtikuuta 2011

Oodi auringolle ♥

Tumblr_lj121jcflt1qajjdco1_500_large
aurinko ♥

Kun heräsin tänä aamuna auringonpaisteeseen, olin miltei pakahtua ilosta! Kuinka paljon vaikuttaakaan mielialaan se, ettei sada vettä koko päivää vaan aurinko paistaa miltei pilvettömältä taivaalta. Vaikken ole vielä tähän saakka käynyt kuin hakemassa postin, mutta siitä huolimatta hymyilyttää normaalia enemmän, kun tietää, että ulkona on kaunista. :) Illemmalla sitten pyörälenkille. 

Minun piti jo eilen kirjoittaa ahkeruudestani, mutta en enää jaksanut, kun olin ollut niin ahkera. :D Kuten kirjoitinkin, kävin heti aamulle lenkillä. Sieltä riensin suoraan suihkuun. Liikunnallisen osuuden jälkeen päiväni sisälsi hieman ostoksia ja asioita. Lähdin naapurini kanssa käymään keskustassa, sillä minun täytyi hakea itselleni uusi pankkikortti vanhan lopetettua toimintansa. Samalla kävin hakemassa kirjekuoria ja postimerkkejä. Kotiin päästyäni kirjoitin yhden kirjeen ja tilasin itselleni eBaysta yo-mekon (josta mainitsin myös eilen ja johon tarvitsin sitä uutta pankkikorttia), täytin miltei kokonaan preparation form for interview -lappusen Tampereen pääsykoetta varten (yksi kohta jäi, en nimittäin vielä tiedä kuinka vastaisin kysymykseen What has been the most challenging experience in your life and how did you pull through?) ja iltapäivän päätteeksi perehdyin vielä lääketieteen perusteisiin. 

Huh, siinä oli tekemistä yhdelle päivälle. Näemmä ehdin tässä toistella jo itseänikin, sillä olinhan tuosta kortinhakureissustakin kirjoittanut jo eilen. :D Kertaushan on kuitenkin se opintojen äiti, vai miten se meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti