16. huhtikuuta 2011

Day 17 - Your favorite memory

Vaikka nuori vielä olenkin, on minullakin kuitenkin elämää takana jo kahdeksantoista ja puolen vuoden verran. Noilta vuosilta on melko vaikea (tai siis mahdoton) valita yhtä lempimuistoa, sillä ne ovat täynnä hetkiä, joita en vaihtaisi mihinkään. Kaikkihan tietävät sen tunteen, kun toivoisi kellojen pysähtyvän, jotta voisi nauttia jostain hetkestä ikuisesti. :)

Tumblr_ljnwtdzknf1qdrn6so1_500_large
Friends ♥

Yhteistä kaikilla parhailla muistoilla kuitenkin näyttäisi olevan se, että ne on koettu yhdessä mahtavien ihmisten kanssa. Ensin ajattelin tässä postauksessa kertoa siitä Viron matkasta, josta olen useampaankin otteeseen täällä maininnut. Se oli aivan uskomattoman mahtava matka, koska koin sen yhdessä hienojen ihmisten kanssa. Vaikka aluksi en edes tuntenut yhtäkään, tuli meistä kaikista hyviä ystäviä noiden muutaman päivän aikana. 

Muutaman viikon takainen Kokkolan visiittikin voisi lukeutua yhdeksi parhaaksi muistokseni. Vietin sen ystävien kanssa, jotka tuntevat minut kenties paremmin kuin kukaan muu. Saimme olla aivan omia itsejämme (?) ja nauttia täysin rinnoin toistemme seurasta. Kuinka tärkeää onkaan kerätä ympärilleen ihmisiä, jotka välittävät ja joiden seurassa on hyvä olla. 



Parhaista muistoista nyt väistämättä päästään aiheeseen ystävyys, joten tässä vielä lopuksi tällainen hauska video ystävyydestä ja ystävistä. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti