19. elokuuta 2013

Viime aikoina tapahtunutta

Koska en nyt ole viime viikkoina hirveän ahkerasti blogiin kuulumisia päivitellyt, on kuvia kännykkään kertynyt jonkin verran, sillä niitä tulee kuitenkin napsittua. Niinpä siis ajattelin päivitellä pidemmän jakson kuulumiset näin kuvaröykkiön muodossa. Kuvat saa muuten klikattua isommiksi, jos niitä ei oikein tahdo nähdä tihrustaa. :)


1. // Viikon mittaisella visiitilläni Jyväskylään heinä- ja elokuun vaihteessa tein hiuksilleni jotain käsittämättömiä taikoja ja ne näyttivät niin kivoilta, että tilanteesta täytyi ottaa todistusaineistoa. 2. // Työpäivän ohessa napsaistu kuva Ainolle demonstroimaan kuinka hyvin hänen tuliaisiksi tuomansa korvakorut mätsäsivät työpaitani värin kanssa. 3. // Mätsäyksen makua jälleen ilmassa, kun sävy sävyyn kävivät niin sateenvarjo, korvakorut, käsikorut kuin liukuvärjätty neuleenikin.


4. // Kotona vielä majaa pidellessäni lukuvuorossa oli Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Itse asiassa kirja on hieman kesken edelleen. 5. // Heti Jyväskylään palattuani otin suunnakseni kirjaston, sillä viime visiitilläni muistan lukeneeni, että kaikki Jyväskylän kirjastot sulkevat ovensa melkein koko syyskuun ajaksi. Sitä vahinkoa ei siis todellakaan saanut tapahtua, että minulla ei olisi lukemista, joten nappasin mukaan kokonaisen pinon kirjallisuutta to read -listaltani. Näiden parissa luulisi yksi syyskuu kuluvan.


6, 7 & 8. // Yhden iltakävelyn yhteydessä innostuimme Ainon kanssa totaalisesti valokuvaamisesta ja kuvia tuli räpsittyä niin rannalla kuin kaurapellossakin. Kuvamateriaalia siis löytyy runsain mitoin ja ajattelinkin tehdä niistä otoksista vielä erikseen toisen postauksen, niin mieluisia monista niistä kuvista tuli.


9. // Oli aika päästää kauan palvelleet lenkkarini eläkkeelle ja hommata itselle kunnon juoksupopot. Heti ensiaskelmasta lähtien tajusin kuinka tajuttoman surkeat ne edelliset kenkäni olivatkaan olleet. Nyt muutaman kunnon lenkin jälkeen ei enää ollenkaan harmita että maksoin näistä 159 euroa, vaikka se kassalla vielä kirpaisikin. 10. // Jos noista tähän mennessä julkaistuista Lontoo-postauksista ei vielä käynyt ilmi, niin rakastuin kaupunkiin aivan totaalisesti. Päätinkin heti reissun jälkeen että tätä rakkautta pitää päästä pikimiten syventämään ja kaupunkia tutkimaan lisää, joten aloin jo keräämään rahaa uutta matkaa varten. Säästöpossun virkaa toimittamaan pääsi hillopurnukka, johon tuunasin tuollaisen etiketin. Saattaa olla että askartelen vielä paremman, mutta tuolla pääsee alkuun. Säästöpossussa on jo kymmenen euroa ja edelliseltä reissulta jääneet jämäpunnat. Eurossa on miljoonan alku. ;)


11. // Myös rakkauteni aamupuuroa kohtaan on leimahtanut todellisiin liekkeihin jälleen Jyväskylän kotiin paluun jälkeen. Vaikka ei ihan heti uskoisi, niin tuossa kulhossa on sitä puuroakin, kaikkien lempihöysteideni alla tosin. :D 12. // Pian paluuni jälkeen täydensin myös marjavarastojani ostamalla laatikollisen mustikoita ja toisen samanmoisen vadelmia. Harmi kun mansikkasadon aikaan olin jossain ihan muualla kuin Jyväskylässä ja niitä en nyt sitten saanut laisinkaan. Onneksi olen käyttänyt edellisvuoden marjoja niin säästeliäästi, että niitä löytyy vielä jokunen pussillinen pakasteesta. 13. // Yhtenä aamuna perinteisen keitetyn puuron sijaan nautin yön yli jääkaapissa tekeytynyttä tuorepuuroa, joka myös löysi tien sydämeeni. Tästä on tulossa resepti-postaustakin lähiakoina. :)


14 & 15. // Töiden loppuminen on tarkoittanut myös sitä, että minä olen jälleen saanut lakata kynsiäni! Vasemmanpuoleiset ovat tämänhetkiset ja oikeanpuolimmaiset hieman vanhemmat. Haluankin antaa teille muutaman kullanarvoisen vinkin kynsien lakkaukseen liittyen, jotka olen oppinut viime aikoina! Oikeanpuoleisessa kuvassa käytössä pohjalakkana on kirkas persikanvärinen lakka. Jotta kirkkaat lakat oikeasti pääsevät oikeuksiinsa, kannattaa niiden alle lakata yksi valkoinen lakkakerros, jolloin kynnen pinta ei kuulla lakkakerrosten läpi. Ihan mahtava vinkki! Toinen vinkki liittyy molempien lakkausten palloihin. Pinterestin ihmeellisestä maailmasta löysin vinkin että palluroita kynsiin saa helposti hiuspinnien avulla. Tipauta vain pisara haluamaasi lakkaa paperin päälle, kostuta pinnin pää lakkaan ja paina pallo kynteen. Miksi tämä ei koskan käynyt mielessäkään??

Sellaista täällä. :) Mutta mitäs teille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti