4. heinäkuuta 2013

Saunan mestarisytyttäjä

Suunnatonta luovuutta käytetty taas otsikoinnissa. Varmasti jokainen bloggaaja on joskus törmännyt tilanteeseen, kun tekstille on äärettömän vaikea keksiä minkäänlaista otsikkoa. Minulle kävi niin esimerkiksi nyt. Ei kuitenkaan kiinnitetä turhaan huomiota siihen tekstin otsikointiin, vaan keskitytään olennaiseen - minun kahteen vapaapäivääni nimittäin, jotka lähentelevät tällä hetkellä jo loppuaan. Neljä päivää tuli tosiaan tehtyä töitä tuon viimeisimmän vapaapäivän jälkeen ja nyt sain vihdoin nauttia ensimmäisistä kahden päivän vapaistani! Näinä kahtena päivänä olen muun muassa..

.. katsonut Pretty Little Liarseja. Olen vähän sieltä sun täältä kuullut ja lukenut kehuja kyseisestä sarjasta, mutta vasta toissapäivänä taisin sitten ottaa härkää sarvista ja katsoa itse ensimmäisen jakson. Kuvittelin sarjan olevan jotenkin hieman Mean Girlsin tyyppinen superteini-sarja, mutta sehän osoittautuikin enemmän draamaksi ja trilleriksi, teinihömpällä höystettynä tietenkin. Tällä hetkellä katson viidettä jaksoa ja kyllä tätä näillä näkymin jään seurailemaan. Jos siis ette ole aikaisemmin kyseistä sarjaa katsoneet, niin voin kyllä suositella. :)

.. lukenut Harry Potteria. Ensimmäisessä osassa mennään edelleen.


.. rentouttanut ruumista ja mieltäni mökillä. Seuranani minulla, kukas muukaan kuin, erittäin hyvä ystäväni Aino. Töiden lomassa voin sanoa, etten oikeastaan kenenkään muunkaan kanssa ole hengaillutkaan kuin Ainon. :D Eiliseen mökki-iltaamme kuului YleX:ää laiturinnokassa, rantasaunaa (jonka minkä otsikon mukaisesti sain syttymään ensiyrittämällä), höpöttelyä, syöpöttelyä ja rentoutumista. Olemme jo ahkerasti suunnitelleet jatkoa viime kesän mökkiyölle - lähinnä sitä, mitä siellä tällä kertaa söisimme. :D Varmana listalla ovat tällä kertaa suklaafondue mansikoineen, hunajameloneineen, banaaneineen ja muine höysteineen, sekä Lidlin tuoreet leipomoherkut. Loppumenu on vielä suunnittelun alla. Hyvä ruoka, parempi mieli!


.. käynyt hierojalla. Olen tosiaan viime aikoina kärsinyt turhankin paljon päänsäryistä, jotka varmasti ainakin osilteen johtuvat erittäin, siis erittäin, jumissa olevista hartioistani. Varasin itselleni tuossa alkuviikosta sekä hieronta- että fyssariajan, ja tänään kävin sitten tuolla hieronnassa. Täytyy sanoa, että kyllä hierojani Jyväskylässä on parempi, mutta eiköhän tuokin asiansa ihan osannut. Hierojakin sanoi, että hartiani ovat aivan hirvittävän jumissa. :D No shit, Sherlock. Nyt olotila muistuttaa hieman katujyrän alle jäänyttä. Hieroja ehdotti minulle viiden päivän kylmägeeli-kuuria ennen tiistaista fyssariaikaani, sekin saattaa rentouttaa niska- ja hartiaseudun lihaksia hieman. Olen myös ihan varmuuden vuoksi tänään sitten napsinut särkylääkkeitä, ettei päänsärky iske yllättäen, kun veri kiertää taas jo hieman enemmän päähän saakka. Ei minulla kyllä koskaan aikaisemminkaan ole pää tullut kipeäksi hieronnan jälkeen, mutta yritän nyt pelata varman päälle.

.. pysynyt herkkupäivässäni yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Olen kyllä erittäin tyytyväinen itseeni täytyy myöntää. :D Töissä kiusaukset ovat kaikkein suurimmillaan, kun vanhuksille tarjoillaan kahvit ja tietenkin jotain pullaa tai keksejä kahvin kanssa. Työntekijätkin saavat halutessaan osansa, mutta olen pysynyt kovana. :p Se poikkeus tuli eilen, kun äitipuolellani oli syntymäpäivät sekä hän ja isäni ovat nyt olleet viisi vuotta kihloissa. Nautiskelin siis hyvällä omallatunnolla moussekakkua ja pullaa. Pääasiassa muutenkin tämä herkkupäivä-järjestelmäni johtuu siitä, että vatsani voi paremmin kun en syö herkkuja joka päivä. En siis muuten vain kiduta itseäni. :D Tein myös tänään uhkarohkean teon ostamalla huomiset karkit valmiiksi - ainakin toistaiseksi ne ovat pysyneet koskemattomana, vaikka hieman niitä tekisikin mieli jo maistella.

Siinäpä se taitaa kaikessa yksinkertaisuudessaan olla. :) Huomenna jatketaan taas töillä, mutta onneksi seuraavat vapaapäivät kolkuttavat jo aika pian ovella. Mutta mitäs teille kuuluu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti