25. heinäkuuta 2013

"Avaan ikkunan / hengitän sisään maisemaa / niin täydellistä, että pelottaa.."

Joskus sitä vain havahtuu ajattelemaan, kuinka mahtavaa elämä oikeastaan onkaan. Minun kaksi viimeistä vuorokauttani ovat olleet täydellisiä, tai ainakin lähennelleet täydellisyyttä. Tiistaina töideni jälkeen suuntasin illan suussa ystäväni Ainon luokse, sillä meillä oli aikeenamme pitää oikein vanha kunnon sleepover. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen sleepover kestikin yhden yön sijaan kaksi, mutta sehän vasta parasta olikin!


Yökyläilyn yhtenä tärkeimpänä elementtinä oli tietenkin ruoka sillä hyvä ruoka, parempi mieli. Keskiviikkona tosin oli hetkellisesti paha mieli sillä elokuvan katselun ohella tuli syötyä kaikenlaista mässyä niin paljon, että pelkäsin vatsani räjähtävän siihen paikkaan. Muutamien tuntien ajan olo oli suhteellisen tukala, mutta kyllä se ruoka taas illalla sitten maistui. Mitään makeaa ei tosin enää tehnyt juurikaan mieli. :D 


Muutoin kahden päivän sleepoveriin kuului muun muassa elokuvien tuijottelua, vatsalihakset kipeiksi nauramista (mikä teki ihan hyvää sen syömisen ohessa), saunomista, saunan ja takan lämmitystä, laiturilla löhöilyä, soutamista, YleX:n popittamista niin että varmaan mökkiläiset järven toisella puolellakin kuulivat sen, lautapelin peluuta, lukemista, hiustenleikkuuta (sekä Aino että minä saimme uudet kesäletit toistemme toimesta), maisemien ihailua, sikeästi nukkumista sekä onnellisuutta.


Minulle tuli varsinainen onnellisuuskohtaus, niin kuin Aino sen nimesi, eilen illalla. Aino sytytti takkaa mökillä, minä istuin mökin lattialla katsellen liekkien leikkiä katon kynttelikössä ja radiosta kuului joku tunnelmaan sopiva kipale. Tuolla hetkellä jotenkin tuntui että kaikki loksahti paikoilleen. Olisivatko asiat edes voineet olla sen paremmin tuolla hetkellä? Sain viettää aikaa hyvän ystäväni kanssa peilityynen järven rannalla auringonlaskua katsellen, kesästä ja sen hiljaisuudesta nauttien. 


Kesä ♥

2 kommenttia:

  1. Kesä on niin ihanaa aikaa, varsinkin nuo kuvat missä aurinko laskee on upeat :)

    VastaaPoista