14. helmikuuta 2012

Nursing Care Plan



This is what I've been working on lately.. Harjoitteluun liittyvä tehtävä. Pituus tuossa vaiheessa 999 sanaa (wohoo!) ja tällä hetkellä 1426 sanaa ja loppusuoralla mennään. Vielä pitäisi hoitosuunnitelman toimivuutta arvioida ja yleensä potilaan tilannetta: onko mennyt parempaan vai pahempaan suuntaan tai kenties pysynyt samana. Viimeisenä tehtävänä on Finally, consider what feelings the making of the nursing care plan arouse and what did you learn. Luckily assigment is graded either pass or fail ja jos tällä ei päästä läpi niin ei varmasti millään. 

Ja napa voi tällä hetkellä hyvin. Vähän on rupea tuohon ylemmän reiän juureen tullut ja tietenkin se oli pakko repiä pois. :D En vain osaa pysyä ruvista erossa. Napaan ei enää oikeastaan satu mikään asento, joten aika hyvin on jo paraneminen lähteny käyntiin. Tappi ainoastaan on kyllä vähän liian pitkä (kuten viime postauksen kuvastakin huomaa) ja aattelin käydä sitä vilauttamassa siellä lävistämössä, että voisko siihen vaihtaa jonkun korun lyhyemmällä tapilla. Se kun pyörii itekseen tuossa ja välillä menee jotenkin kummalliseen asentoon, niin sattuu kyllä jonkun verran. Sitten sitä joutuu hipelöimään sormilla, että sen saa oikein päin..

Nyt olisi vuorossa tuon planin viimeistely, vaikka tuntuu tulevan savu jo korvista ulos. Huomenna kuitenkin olen palaamassa takaisin Jyväskylään ja pitäisi aloittaa jo tentteihin lukeminen, kun niitä on tiistaina ihan kaksin kappalein. Perjantaina ajattelin myös vihdoin palata kuntoilun maailmaan, kun en ole tuon napakorun takia oikein pystynyt tekemään mitään. Ainoastaan perjantaina kävin spinningissä, kun oli jo aivan järkyttävät vieroitusoireet melkein viikon liikkumattomuudesta! Jännä miten nopeasti sitä jääkään liikkumiseen koukkuun. :D Voisin muuten rueta jonkinlaista viikottaista yhteenvetoa kirjoittelemaan liikunnoistani. :) Hmm... We'll see. 

Tällainen sekametelisoppa tänään. Halusin vain päivitellä vähän kuulumisia ja kertoa, että Hey, I'm alive!


EDIIIIIIT: Plaanit pisti minun pääni ihan sekaisin ja meinasin unohtaa kokonaan mikä päivä tänään on!! Happy Valentine's Day to all!!! ♥♥♥

2 kommenttia: