4. elokuuta 2011

Ostoslista

Walkingthroughfieldsofgreen_large
Where did I put my brush?

Olen aloittanut kaikennäköisten tarve-esineiden keräilyn omaa kämppää varten jo hyvissä ajoin. Ensimmäiset astiani sain kummitädiltäni lahjaksi muistaakseni muutama vuosi sitten ja siitä lähtien olen häneltä saanut aina jotain tarpeellista tulevaisuutta ajatellen. Tuolloin mietin vielä, että onkohan aivan liian aikaista jo ajatella kattiloita, mutta niinpä se aika vain hurahti ja muutto olisi edessä jo hyvinkin pian. Pitkän tähtäimen keräilyn ansioista minun on myös tarvinnut käyttää hyvin vähän omaa rahaa kämppää varten. Ensimmäiset omaa kukkaroa kolottavat ostokset olen tehnyt vasta tällä viikolla ellei lasketa Keskiseltä ostettuja muutaman euron jälkiruokakulhoja, jotka ostin tuossa taannoin.

Eilen kävinkin ystäväni kanssa tuossa naapurikaupungissa ja mukaan tarttui paistinpannu, puulasta, purkinavaaja, pallovispilä ja leikkuulauta. Jokin aika sitten vielä ajattelin, että vähänkö on tylsää ostella jotain paistinpannuja. Paljon mieluummin kun ne rahat olisi käyttänyt vaikka paitaan tai mihin tahansa muuhun. Mutta eilen olin ihan innoissani menossa kassalle asioiden kanssa, jotka ihan oikeasti tulevat kohta käyttöön. Enää ei tarvitse kauan pantata kattilaa ja kauhaa pahvilaatikossa, vaan ne pääsevät tositoimiin! Onko terveellistä, että ihminen innostuu näin kovasti paistinpannusta? Voisin kirjoittaa jopa oodin näille tavaroille.

Listani ei ole vielä kuitenkaan aivan tyhjä, vaikka uhkaavasti se on viime aikoina lyhentynytkin. Vielä täytyisi hankkia seuraavia juttuja:

* Peitto ja tyyny
* Moppausvälineet
* Jokanäköistä pesuainetta ja -pulveria
* Vaatekaappiin korit alusvaatteille ja sukille
* Pyykinkuivausteline
* Päiväpeitto ja muutama koristetyyny

Listojen tekeminen on niin mukavaa! :) En muista oliko tuossa nyt aivan kaikki, mutta melko lyhyeltä se jo näyttää. Nyt täytyy kuitenkin mennä nukkumaan, sillä vielä olisi neljä päivää aherrettava töissä, jonka jälkeen saan viettää kaksi ansaittua kesälomaviikkoa. Olisin luultavasti jo nukkumassa, mutta fiksuna ihmisenä katselin O.C:tä sängyltä käsin ja toki sitten nukahdin ennen kahdeksaa ja heräsin vähän jälkeen yhdeksän tuossa illalla.

Ajatukseni saattoivat hieman hypellä tuossa tekstin aikana, pahoitteluni siitä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti