9. maaliskuuta 2011

PhotoScape ♥

Kalastajan vaimo -blogin Johanna vinkkasi tämänpäiväisessä postauksessaan PhotoScape -kuvanmuokkausohjelmasta. Johannan postauksessa olevat kuvat ja hänen hehkutuksensa saivat minut vakuuttuneeksi siitä, että ohjelma olisi helppokäyttöinen ja juuri minunkaltaiselle tumpelolle sopiva. Tähän saakka olen käyttänyt Picasaa. Sillä ei kuitenkaan ole saanut tehtyä kuville paljon valon säätöä kummempaa, tai sitten en ole vain osannut tehdä sillä mitään muuta. Päätin siis koittaa tätä ilmaista ohjelmaa. :)

Kuvamateriaalina tämän päiväisiä hiuskokeiluja. Olin muutaman epäonnistuneen kerran koettanut kääntää hiuksiani suoristusraudalla siinä kuitenkaan onnistumatta. Kun sitten tänään olisi pitänyt alkaa lukemaan, menin käymään suihkussa ja otin härkää sarvista yrittäen vielä taikoa raudalla jotain lainetta hiuksiini. En taida olla ainut joka tunnistaa tällaisen tilanteen. Jotain muuta pitäisi tehdä, mutta yhtäkkiä joku ikuisuusongelma (esim. siivous) kiinnostaa paljon enemmän. ;)


Old stuff - näitä oli montaa erilaista. 


Vesivärikynä - oli tämän nimi muistaakseni. Näitäkin oli aina pastellityöstä oljyvärimaalaukseen.


Valotus - hei tosi hienoa Jenna, kun muistat mitä oot näille kuville tehny.. En siis muista oliko tämä joku valotukseen liittyvä juttu, mutta siltä se ainakin näyttää. :D


Terävöinti


Värit - seepiaa, mustavalkosta, negatiivia. Nämä normaalit. 


Pintarakenne - sai kukkaskuviota ja viivaa. Tämä näyttää kyllä musta ihan maalaukselta. Siis tää pinta.

Siinähän niitä. Ihan kyllä suositeltavan arvoinen ohjelma. :)

2 kommenttia:

  1. Tuo huulipuna sopii sulle hyvin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) En oo ennen käyttäny ollenkaan huulipunia, mutta toi on niin mahtavan värinen, että ehkä toisinaan rohkaistuu laittamaan. :)

    VastaaPoista