7. maaliskuuta 2011

Arki


Jotta ei aivan kokonaan jäisi tämäkin aarre esittelemättä. :) Taannoisella (päälle kaksi viikkoa sitten tapahtuneella?) shoppailureissulla hankin itselleni jälleen yhden Gilmoren tyttöjen tuotantokauden. Neljäs menossa tällä kertaa. :) Kohta voisinkin loppuiltani ratoksi siirtyä kesken jääneen jakson pariin. Tähän kellonaikaan siinä vaan tuppaa käymään niin, että jaksan katsoa ohjelmaa ehkä hyvällä lykyllä vartin verran, ennen kuin uni vie voiton. No, eipä lopu tuottis aivan heti kesken. 

Tämä päivä on kulkenut edellisenkaltaisia uria hyvin pitkälle. Olen herännyt yhdeksältä, syönyt aamiaisen, ollut koneella, aloittanut lukemisen, lukenut välissä yhden Harry Potterin loppuun (viimeisen 70 sivun aikana kirjaa ei vain voinut enää laskea käsistään, vaikka kenties olisi pitänyt), jatkanut kirjoituksiin lukemista, syönyt hieman lisää, ollut koneella hieman lisää ja tätä samaa rataa ollaan jatkettu sitten aina iltaan saakka. Välissä kävin yhden ystäväni luona pelailemassa ja viettämässä aikaa. Olen myös löytänyt muutaman uuden blogin luettavakseni. :)

Olen polttanut kameraani käämit aivan totaalisesti viime aikoina. Ei millään houkuttelisi ostaa uusia paristoja kahden päivän välein, kun yksi pari kuluu aktiivisella kuvauksella melkein muutamassa tunnissa.. -.- Penkkareihinkin annoin kamerani ystävälleni, jotta hän voisi ottaa kuvia ja sen tunnin ohjelman jälkeen hän toi kameran minulle takaisin ja paristot olivat jo miltei tyhjät, vaikka olin vasta sinä aamuna ostanut uudet.. Okei, ehkä sillä saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa, että merkki oli Pirkka. :D Nyt kuitenkin vielä hetkeksi näiden uusien löytöjeni pariin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti