31. maaliskuuta 2011

Girls' night ♥

Päätimme toissapäivänä K:n ja N:n kanssa lähtevämme keskiviikkona Kokkolaan viettämään tyttöjen päivää. Suunnitelmissa oli ensin pelkästään päivä N:n poikaystävän asunnolla, mutta otimme kuitenkin yökamppeet varulta mukaan, josko innostus yökyläilyyn iskisi. Varmaankin vaikea arvata kuinka loppujen lopuksi kävi. :)


Asunnolla meitä vastassa oli seuraava näky: P oli jättänyt meille ainekset suklaanautintoon keittiön pöydälle. :D Mistä tuollaisia poikaystäviä saa? Voisin mielelläni ottaa itselleni yhden. :) Tässä välissä lähdimme pienelle sightseeingille kaupungille ja kiertelimme hieman kauppoja. Shoppailemaan emme kuitenkaan lähteneet ja N olikin ainut, joka samalla myös hieman kasvatti sekä koru- että vaatekokoelmaansa. Ostimme myös iltaa varten FREEMANin minttu & lemon -kasvonaamion ja viinirypäle -vartalovoiteen. Makuunista lähti mukaan illan leffat, sekä tietenkin karkkia. Onhan se nyt todistettu, että sieltä saa parhaat leffaeväät. 

K ja N lähtivät tässä vaiheessa tekemään ruokaostoksia ja minä suuntasin käymään Kokkolassa asuvan serkkuni luona. Hänellä ja hänen miehellään on omakotitalo mukavalla asuntoalueella ja tämä olikin ensimmäinen kerta, kun pääsin heidän "uudessa" kodissaan käymään. Serkulla on myös kahdeksan kuukauden ikäinen pieni prinsessa. ♥ Heidän luonaan vietin aivan liian lyhyen tunnin verran, sillä olin itse suunnattoman nälkäinen ja tiesin myös asunnolla odottavan kaksi nälkäistä ystävää. Kyseessä oli myös päivä meidän tyttöjen kesken, joten en siksi viitsinyt koko päivää olla serkkuni luona, vaikka olisin sinne mieluusti jäänyt. Onneksi vierashuone odotti edelleen vierastaan, joten enköhän sinne eksy pian uudelleen. :)


Paluuni jälkeen aloimme hyvin pian valmistaa itsellemme vatsantäytettä. Illan ruokalistalle kuului hunajamarinoitua broileria wokkivihannesten kanssa, yrttipatonkia ja salaattia. Voi pojat oli hyvää, varsinkin kun söimme siinä puoli seitsemän jälkeen ja viime kerran ruokaa oli suustaan alas laittanut aamupäivällä. 


Hyvältähän se näyttää, vaikka itse sanonkin. :) Tuossa on siis paketillinen hunajamarinoituja broilerisuikaleita tai millä nimityksellä niitä kaupassa myydäänkään. Ne pannulle ensin paistumaan ja paistetaan kypsiksi. Sitten heitettiin pussi muistaakseni Knorrin wokkivihanneksia joukkoon ja kypsennettiin vielä jonkin aikaa. Joukkoon N heitti jotain mausteita: suolaa ja mustapippuria taisi mennä, en kovin tarkkaan seurannut. :D Salaatti oli ihan perus salaatista, kirsikkatomaateista, viinirypäleistä ja ananaksista koostuva namisalaatti. Päälle Hesen valkosipulikastiketta ja nautinto on taattu. 


Illan leffoina olivat Fame (2009) ja  Letters to Juliet (2010). Ensimmäinen oli ehkä hieman tylsä, eikä siinä ollut oikein mitään varsinaista juonta. Nuoret pääsevät arvostettuun esittävien taiteiden lukioon New Yorkissa. Elokuvassa seurataan heidän nelivuotisia opintojaan ja vaiheita vuosien aikana. Letters to Juliet oli huomattavasti parempi leffanautinto kuin Fame. Se kertoi melko perinteisen rakkaustarinan ja juonikin oli varsin ennalta-arvattava. Se soveltui kuitenkin hyvin tyttöjen illan päätökseksi vaikkei mikään mieltä räjähdyttävä kokemus ollutkaan.


6,47 euron arvoinen karkkipussi lähti mukaani. Auts. Olen kuitenkin saanut karkkeja Makuunista viimeksi 1.1.2010, joten tämä kenties sallitaan? Pussi on sitä paitsi edelleenkin vähintään puoliksi täynnä siitä, mitä se oli ostettaessa, sillä leffanapostelussa minulla ainakin olivat suurimmaksi osaksi salaatin jäänteet ja patonki. 

Elokuvien jälkeen olikin jo aika yöunille, sillä K:n oli oltava töissä tänään puolen päivän jälkeen. Nukuimme melko pitkään, vaikka unet eivät olleetkaan maailman maittavimmasta päästä johtuen sekä nimittämästämme jänskäpänskästä vuoteesta ja ystävästäni, jonka kanssa jaoin sen. Yhteinen peitto kahdelle ihmiselle kertoo varmasti jo tarpeeksi, se ei vain toimi ellei kyse ole kylki kyljessä nukkuvasta pariskunnasta. :D

Aamulla heräsimme kymmeneltä ja käänsimme nokan kohti kotia tunti tämän jälkeen. Päivä oli aivan mahtava ja olisimme mielellämme jatkaneet sitä vielä toisellakin vuorokaudella, ellei K:lla olisi ollut velvollisuuksia täällä. :) Tämä päivä jatkuikin hyvin pitkillä usean tunnin päiväunilla, joiden jälkeen todellakin tiesi nukkuneensa. Ei enää samanmoisia, niistä ei saa kuin pahan mielen. Huomisesta en vielä tiedä, mutta todennäköisesti sekin sisältää jokinnäköistä aktiviteettia ystävien kanssa. :) Nyt One tree hillin pariin ja pian nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti