8. helmikuuta 2011

Yksi sormi meinasi jäädä matkalle



Eipä näistä kuvista näköjään oikein käy ilmi ongelman laatu. Kävi kuitenkin niin, että olimme eilen koulun jälkeen kuvaamassa abivideota. Hain avainta kanslistilta kellarin atk-luokkaan ja hän pyysi kiirehtimään, koska oli lähdössä ja tarvitsi avaimia. E kävi avaamassa oven, heitti avaimet minulle ja lähdin ne kourassani juoksemaan takaisin kansliaan.


 Oven ohitse mennessäni otin siitä otteen ja jatkoin matkaani aikomuksenani (tietenkin) päästää siitä ovesta irti. Minulla oli kuitenkin sormessani hieman liian suuri sormus, joka tarttui oven kieleen (?) kiinni rynniessäni ohi. Kun käsivarsi sitten loppui kesken, kävi käsivarressani kiva nykäisy kun sormus ei irronnutkaan siitä ovesta. Kipu tuntui aina käsivarressa asti ja ensin olin aivan varma, että nyt kyllä vähintään lähti jotain pois paikoiltaan. Kuten molemmista kuvista huomaa, jäi sormuksen reunoista kivat jäljet sormeen ja nykäisyn voimasta sormi kärsi jonkinasteisia kudosvaurioita ja se keräsi nestettä tuollaiseksi patiksi tuonne sormen toiselle puolelle (alempi kuva). Vielä toistaiseksi sormi ei ainakaan ole hirveästi mustunut, mutta jyskyttävää kipua siinä on aina kun kättä pitää alaspäin ja veri virtaa sormiin. Onneksi sormi on kuitenkin tallella. 

Se viime viikolla mainitsemani äidinkielen preliminääri meni todella huonosti. Olin stressannut kaikesta kouluun liittyvästä jo jonkin aikaa ja tuntui, että kaikki stressi laukesi tuolla preliminääritilaisuudessa. Tehtävät eivät olleet vaikeita, mutten vain saanut paperille kirjoitettua mitään järkevää. Siitäkin huolimatta preliminäärin arvosanaksi tuli C, joten enköhän minä kirjoituksista selviä. :) Ellen nyt perjantaina hajoa totaalisesti, niin M olisi tavoitteissa. :p

Tänään vuorossa oli sitten matematiikan preliminääri. Matematiikan kirjoituksien ainut tavoitteeni on päästä niistä läpi. Olen varmaan tuonkin jo maininnut. Kävi kuitenkin niin, että osasin odotettua enemmän ja pisteeni jäivät luultavasti vain muutaman pykälän päähän B:stä. Ehken ole sittenkään aivan täydellisen toivoton kyseisessä aineessa. :D 

Huomenna jatketaan sitten äidinkielen tentillä. Seitsemän päivää jäljellä! ♥ Nyt siirryn fin-tv:lle ja Muumipapan muistelmien pariin. Sitten voisin katsoa vielä Salattujen elämien tämänpäiväisen jakson, kunhan se ilmaantuu katsomoon. :) Hyvää illan jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti