2. helmikuuta 2011

Pray

Edellisiä postauksia selaillessani huomasin, että menneen kuukauden aiheet liittyvät kovin paljon opiskeluun. Toisaalta, kai se on ymmärrettävää tässä vaiheessa lukiotaivalta? Nyt yritän kyllä parantaa tapani ja kertoa hieman jostain muustakin. Se vain täytyy mainita, että odotan kauhulla huomista äidinkielen preliminääriä. Ostin eväiksi paketillisen viinirypäleitä ja purkillisen Marlin neljän hedelmän mehua (♥) ja tähän mennessä eväistä ovat kadonneet nuo viinirypäleet. Missä vika? :D Täytynee ilmeisesti käydä vielä huomenna kaupan kautta ennen kouluun menoa. 


Penkkaripukukaaos on nyt niin onnellisessa vaiheessa, että tilaamani puku on jo saapunut näille kulmille ja odottaa matkahuollossa noutajaansa. Joutuu kyllä odottamaan vielä perjantaihin saakka, sillä vasta silloin tililleni napsahtaa opintotuki. Jos en aivan väärin matkahuollon viestiä tulkinnut, perivät he paketin säilyttämisestä vajaa seitsemän euroa per päivä. Onko se mahdollista? Nakertaa kyllä vielä enemmän jos joudun maksamaan 14 euroa siitä, että noudan pakettini vasta perjantaina kun aiemmin ei ole ollut mahdollista. Rahan menoa ei voi estää. Plääh.


Eilinen aamu oli tosiaan kiireetön, sillä kouluni alkoi vasta iltapäivällä. Niinpä minulla oli kerrankin aikaa lukea rauhassa blogien päivitykset, tehdä vähän läksyjä (paino sanalla vähän), käyttää hieman enemmän aikaa hiusteni laittamiseen ja sain jopa napsittua kauniissa aamuauringossa kuviakin postauksia varten. Nuo auringonsäteet saavat mielialani kohoamaan ainakin kymmenen pykälää ylöspäin. Ehkä se kesä sieltä vielä saapuu! :) ♥


Huomaattehan miltä se huonepostauksen siisti huone näyttää tällä hetkellä. :D Tai näytti tuolla hetkellä. Puolustuspuheenvuorokseni voin mainita, että siivosin kyllä vielä ennen kouluunlähtöäni. ;) Nyt taidan siirtyä kirjan pariin ja mennä nukkumaan ajoissa (sekin kun nähtäisiin), jotta jaksan huomenna ahertaa sen kuutisen tuntia tekstitaidon vastausten kimpussa. Onneksi muut tunnit on peruttu tuolta päivältä. :) Wish me luck!



Loppuun vielä Justin Bieberin Pray. Vaikka ette muuten pojan musiikista pitäisi ollenkaan, niin katsokaa tämä video. En itsekään kuuntele kyseisen teinisensaation musiikkia, mutta joku sai minut katsomaan tämän videon kokonaan ja kuuntelemaan sanoja. Hieno kappale ainakin sanomaltaan. :)

2 kommenttia: