18. helmikuuta 2011

Hiustenlaittoa

Jo jonkin aikaa sitten lupasin tehdä ystävälleni kampauksen vanhojen tansseihin. Hän oli jäänyt ilman kampaajaa, koska oli ollut hieman myöhässä ajanvarauksen kanssa. En tietenkään voinut jättää ystävääni pulaan, joten lupauduin totta kai hänen hovikampaajakseen. Heräsin siis kuuliaisesti tänään 7.15, jotta ehtisin koulutaksiin, jolla pääsisin keskustaan. Menin ystäväni luokse ja aloin kampauksen tekemisen. Ensin tuli pikkupaniikki, koska ajattelin, etteihän minusta ole tekemään kampausta noin tärkeään juhlaan. Lopputulos kuitenkin miellytti jopa omaa silmääni (ja se on paljon se).




Idean tähän kampaukseen sain eräältä toiselta ystävältäni. Ensin otetaan erikseen ohuita osioita sekä päältä että sivuilta. Loppujen hiusten kanssa tehdään ihan normaali nuttura. Ulkonäöllä ei tässä vaiheessa ole mitään väliä, koska se kaikki "kauheus" peittyy noiden päällimmäisten hiusten alle. Ensin kampasin sen päällysosion nutturan yli ja laitoin sen pinnillä kiinni nutturan alle. Ystävälläni oli hieman lyhyet otsahiukset, joten jouduin laittamaan ne vielä lopuksi kiinni erikseen. Seuraavaksi kampasin hiukset oikean korvan vierestä nutturan yli sen vasemmalle puolelle ja kiinnitin hiukset pinnillä. Sen haituvan joka jää näkyviin, työnsin sen päällimmäisen osion alle. Sama vasemman korvan yltä lähtevälle osiolle, jonka jouduin kiinnittämään pinneillä hieman näkyvästi tuonne oikealle puolelle. Tästä jäävän haituvan kiinnitin nutturan alaosaan ja jälleen työntelin vielä loppuhaituvia jonnekin nutturan alle. Lopuksi otin ne ylimääräiset etuhiukset, joita en kihartanut kasvoja kehystämään ja kiinnitin ne pinnillä päälaelle. Pinniä peittämään tuollainen kaunis hiuslaita mikä lie ja sen pysyvyys vielä varmisteltiin muutamalla pinnillä. 

Suihkuttelin hiuksiin aluksi jotain ihmesuihketta (termit hallussa), joka piti hiukset hyvin paikallaan juuri siinä minne ne halusinkin. Taisi olla jotain kampaussuihketta. Merkiltään se oli Cutrinin chooz -juttua. Kaiken tämän komeuden päälle suihkuteltiin tietenkin ainakin kilo lakkaa, jotta kampaus pitäisi aina iltaan saakka. Pyysin ystävääni kuitenkin soittamaan minulle, jos jotain radikaalia tapahtuisi. Toisen ja kolmannen tanssin välissä minulla olisi tarvittaessa aikaa tehdä vaikka koko kampaus uudelleen. Mutta sen verran runsaasti lakkaa kyllä käytin, että en ihan heti usko tuon kampauksen avautumiseen. Uskon ennemmin siihen, että tuon komeuden avaaminen illalla tulee olemaan melko hankalaa.

Tsemppiä kaikille tänään tanssiville! Nauttikaa päivästä, se jää varmasti mieleenne yhtenä elämänne parhaista! :) ♥

2 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän hieno!! Mistä ees keksit tommosen, olitko kattonu paljon malleja? En oo tiennytkään että sussa piilee tämmöinen kyky, saat harjoitella munkin tukkaan joskus jos haluat ;D

    VastaaPoista
  2. En ite kahtonu malleja kun yks kaveri teki koulussa toiselle tuollasen ja aattelin sitten kokeilla sitä. :) Mun pitää näyttää sulle sen alkuperäisen kuva, hieman erilainen tästä tuli kun mitä se oli. (:

    Harjotuspää kelpaa kyllä. :D Naapurintytölle väännelly kaikenlaista ihan sen kyllästymiseen saakka. x) Millon sä tuut tänne taas? :)

    VastaaPoista