11. tammikuuta 2011

Satumainen smaragdi


 Tänään siis menin tosiaan kahdeksaksi jo kouluun, vaikka käytännössä minun tarvitsisi olla koulussa vasta vähän jälkeen puoli yhden. Ensimmäisen tunnin juttelin erään ystäväni kanssa lukiolaisten tiloissa. Hänellä alkoi koulu vasta kymmenen jälkeen, mutta Vimpelin surkeat liikenneyhteydet pakottivat myös hänet tulemaan kouluun taksilla aamulla. Tunnin jälkeen aloin torkahdella yhdelle tilojen sohvista päälläni ulkotakki ja jaloissa lapaset. Kun ystäväni lähti tunnille, nukahdin minä täydellisen autuaasti ja nukuinkin melkein tunnin. Keväässä on parasta se, että jatkajat ovat niin kiireisiä koulunsa kanssa, ettei niitä näkynyt alakerrassa ainuttakaan. :D 


Torkkujeni jälkeen menin atk-luokkaan ja päätin lukea hieman biologiaa. Tänään viihdyin koulussa oikein hyvin raidallisen Marimekko -paitani kanssa. Hieman myöhemmin muutama muu opiskelija tuli luokkaan, enkä enää pystynyt keskittymään lukemiseen, joten lähdin ylös etsimään ystäviäni ja odottelemaan lakinsovitus -esittelyn alkua (jota ei sitten koskaan ollutkaan, ketään esittelijää ei ilmaantunut.


Tällä hetkellä luen Walter Lordin kirjoittamaa dokumentaalista kirjaa nimeltään Titanicin kohtalonyö. Kirja on koottu Lordin keräämästä aineistosta, jonka kokoamisen hän aloitti jo kymmenvuotiaana. Kirja on jo melko vanha (riippuu tietenkin miten kukakin määrittelee sanan vanha), alkuperäisteos on vuodelta 1955, mutta kirja on kyllä mielenkiintoinen. 

Tästä sekametelisopasta siirryn nyt jatkamaan muumien katselua (siitä otsikko). Heihei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti