22. tammikuuta 2011

I wanna know what love is

170573904606241232_iccx2lp6_f_large

Minusta ei ole kuulunut koko viikolla mitään ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että tällä viikolla ei ole tapahtunut mitään kertomisen arvoista (ellette sitten halua joka päivä kuulla juttuja siitä mitä koulujuttuja tällä hetkellä teen, paljonko olemme saaneet matematiikasta läksyä ja monesko esseenkirjoitus on menossa). Niin minä vähän arvelinkin.

Olin eilen koko päivän koulun lopun jälkeen aina myöhään iltaan saakka serkkuni luona. Siis sen serkun jonka lapselle minusta tulee kummi huomenna, kun tyttö kastetaan. Toisen, nuoremman serkun kanssa siivoilimme hieman ja pidimme seuraa pikkuprinsessan vanhemmille sisaruksille (4v ja 5v). Istuin näiden tyttöjen kanssa keittiön pöydän ääressä värittämässä kun vanhempi pyysi äitiään luokseen ja kuiskasi tämän korvaan jotain. Tähän äiti tuumasi, että tuollaiset asiat pitää sanoa ääneen niille kenelle ne on tarkoitettu. Arvelin sen liittyvän jollain tavalla minuun ja sanoin tytölle, että kuiskaa minullekin. Tyttö kumartui puoleeni ja kuiskasi korvaani hiljaa: "Minä pidän sinusta." Se oli niin kauniisti sanottu, että aivan kyyneleitä pidättelin, etten olisi alkanut itkemään. ♥

Ilta suorastaan lensi ja minulla oli todella mukavaa näiden pikkuisten kanssa. Serkkuni vaimo sanoikin jossain vaiheessa iltaa, että sinussa on aivan M:n (jälleen yksi serkku :D) vikaa. Hänestäkin on kuulema aina huomannut, että hän viihtyy tavattoman hyvin lasten kanssa. Hän sanoi myös, että lapset kyllä huomaavat milloin joku vain on heidän kanssaan pakosta ja milloin joku oikeasti haluaa olla heidän kanssaan. Illalla luin vanhemmille tytöille vielä iltasadun ja peittelin heidät vuoteeseen. Lähtiessäni huoneesta molemmat sanoivat: "Hyvää yötä Jenna-rakas." Saatoin melkein tuntea sydämeni sulavan. ♥ Onneksi näen heidät jälleen huomenna. 

168262_304274349661963_1444393744_n_large

Tämän päivän ohjelmaan tähän mennessä on kuulunut oikeastaan vain siivousta. Siivosin huoneeni viimeksi ennen joulua, joten oli aikakin vetää ne pölypallerot huoneeni nurkista. Kylläpäs sitä taas tuoksuukin raikkaalta. :) Voisin itse asiassa nappaista muutaman kuvan huoneestani ja tehdä siitä postauksen vaikka huomenna (älkää kuitenkaan suuttuko, jos en huomenna ehdi kirjoittamaan :D).

Viideltä lähdemme tänään Alajärvelle nuorteniltaan. Olen musiikkivastuussa siellä ja muutaman ystäväni kanssa olemme siellä sitten soittamassa. Odotan mukavaa iltaa. :) Hyvää lauantain jatkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti