18. heinäkuuta 2012

Liebster Blog ♥

Eilen mieleeni muistui yhtäkkiä, että ystäväni oli joskus taannoin antanut blogilleni tunnustuksen, joka on tarkoitus lähettää eteenpäin. Sain tuon tunnustuksen jo huhtikuussa, mutta koska en siihen heti pian vastannut, unohdin sen olemassaolon tyystin. En sitten tiedä kuinka se nyt kuin salama kirkkaalta taivaalta muistui mieleeni, mutta jotta tuota vahinkoa ei tapahtuisi uudelleen, vastaan tunnustukseen heti. :)


Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä hänen bloginsa.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Tämän tunnustuksen sain rakkaalta ystävältäni Luisalta, joka kirjoittaa blogia nimeltä Living with Luisa. Olemme olleet erittäin hyviä ystäviä aina lapsuudestamme saakka ja vaikka välimatka meitä erottaakin suurimman osan ajasta, niin Luisa on silti minulle aina yhtä tärkeä ja rakas. Välillä yhteydenpitokin on hiljaisempaa ja toisinaan tiuhempaan tahtiin juttelemme puhelimessa, mutta joka kerta on aina kuin ei olisi "erossa" ollutkaan. :) Thank you for being there for me! ♥

Viisi lempiblogiani, joilla on alle 200 lukijaa:
1. elisam

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos ihanista sanoista! oot myös mulle hurjan rakas ja tärkeä <3 And thank you for being there for me also!

    VastaaPoista