27. tammikuuta 2012

Things that have been happening lately


  • Ylläoleva kuva on todistusaineistoa leffaillasta, jonka järjestin tulevan vapaapäivän kunniaksi itselleni. Leffaeväät ainakin olivat aivan parhaat, eikä elokuvissakaan ollut mitään vikaa (Stay Cool ja Valentine's Day). Vaikka jälkimmäisen katsoinkin loppuun vasta seuraavana päivänä, koska nukahdin kesken kaiken. :D
  • Olen ollut kohta kolme viikkoa työharjoittelussa samassa paikassa, jossa olin harjoittelussa myös marraskuussa. Olen nauttinut harjoittelusta, vaikka onkin melko rankkaa kun vapaapäiviä ei minulla ole ollut kuin se yksi aina kerralla. Ei oikein ehdi edes kunnolla levätä siinä välissä. :) Myös ne varttia vaille kuuden herätykset ovat ihan jokainen kerta yhtä inhottavia, niihin ei kai totu koskaan.
  • Muutin tammikuun alussa yhteen parhaan ystäväni kanssa. Yhteiselo has been so far so good, eikä olla oltu vielä toistemme kurkussa kiinni. :p Onhan se erilaista asua "vain" kämppiksen jälkeen ihmisen kanssa, jonka olet tuntenut esikoulusta saakka. Erilaista, mutta myös erittäin mukavaa.
  • Olen käynyt kuntosalilla paaljon säännöllisemmin kuin aikaisemmin. Suuri syy sille on varmasti ainakin se, että asun paljon lähempänä ja salille voi lähteä hetken mielijohteestakin, kun päätöksestä salille välillä kestää korkeintaan tunnin verran. Parhaassa tapauksessa olet salilla jo puolen tunnin päästä, kun olet keskinyt sinne lähteä. Näin tapahtui tänään, kun en saanut lenkkikaveria. :)
  • Toissapäivänä kävin hammaslääkärissä. Lääkepaikka, joka hampaaseeni laitettiin jo 2010 kesällä, vaihdettiin nyt tavalliseen pysyvään paikkaan (kyllä, vasta melkein kahden vuoden kuluttua). Tällä kertaa hammaslääkäri sai jopa leukani puutumaan ja kokemus oli kaikin puolin voisiko jopa sanoa miellyttävä. Lasku, jonka sain ei ollut aivan niin miellyttävä. Tuosta huvista sain 98 euron laskun. Tarvine mainita, että edessä vielä kaksi käyntiä, joista saan samanlaisen laskun. 300 euroa hammaslääkäriin. Härregyyd! Tulisi varmaan halvemmaksi repiä nämä leegot pois kokonaan... Ja minähän sitten hoidan hampaitani, ne vain reikiintyvät niin helposti.. :/

Tässä postauksessa ei hirveästi ollut päätä eikä häntää, mutta halusin vain kelata hieman viime viikkoja, jotta teilläkin olisi hieman ajatusta missä täällä päin mennään. :) Elämä kulkee omalla painollaan ja aika menee aivan järkyttävän nopeasti. Toisaalta odotan koulun alkua, koska ei tarvitse enää herätä kukonlaulun aikaan, viikonloput ovat vapaana ja on enemmän aikaa tehdä kaikkia koulujuttuja. Toisaalta niitä koulujuttuja on taas riesaksikin asti. :D Jotta vielä vähän tehtäisiin tästä postauksesta sekavampi niin saimme tänään gerontologian kurssin arvosanan ja minä sain nelosen! Happy me! :))

2 kommenttia:

  1. Voi kyllä se hampaiden repiminen maksaa enemmän, mulle nimittäin tehtiin niin just viime viikolla :( täytyypäs soitella ja kertoa! Voit myös lukea tuolta mun blogista mutta kerron sitte mehukkaat jutut puhelimessa ;)

    VastaaPoista
  2. Joo mä sun blogista lueskelinkin, että jossai hammasoperaatiossa olit. Mäkin päädyin siihen, että korjautan loput noista hampaista Vimpelissä ja perun täältä ajat.. Tulee turhan kalliiks. :D Sun pitäis soitella! Ei olla juteltu aikoihin taas. :)

    VastaaPoista