13. syyskuuta 2011

Päivän asu

Hieman epätarkka kuva..

Koulussa Skill labs -tunneilla oli vuorossa sängyssä peseminen, vaippojen laittaminen ja vuoteen sijaaminen, kun potilas makaa sängyssä. Ensimmäistä ja viimeistä harjoittelimme toisillamme ja siitä syystä tämä asu. En siis ole saanut itseäni sairaalakuntoon, vaikka sekin olisi toheluuteni huomioon ottaen hyvin mahdollista.

Flunssa riehuu edelleen ja tänään pääsin uudelle levelille tämän kanssa, kun yskä alkoi vaivata. Polin myös koulusta kämpille vesisateessa, joten saa nähdä vaikuttaako tuo tautini etenemiseen. Huomenna koulu alkaa onneksi vasta 13.15 ja vuorossa olisi 3½ tunnin Gerontologian luento. 

2 kommenttia:

  1. Hihi, siistiä ! :) meillä oli gerontologia vasta nyt syksyllä, just kävin sen reilu viikko sitten tenttimässä. Vähän eri tahtia mennään. :)

    VastaaPoista
  2. Mutta kyllä tuo pinkki vaan pukee mua! ;) Harmi että housut oli niin isot, että piti pitää kiinni, ettei olis tipahtanu. :D Edellisillä ryhmilläkin gerontologia alkoi vasta myöhemmin, mutta siitä tuli sitten palautetta, että kerran kun eka harjottelu on perushoidon harjoittelu, niin eikös se gerontologian kurssi pitäisi käydä ennen sitä. :) Niin se sitten vaihdettiin.

    VastaaPoista