26. syyskuuta 2011

Saran namuset ♥

Joskus jopa minun pokkarini osaa yllättää kuvanlaadullaan. 

Viikonloppu oli tosi jees. Perjantaina aloitin päiväni pakkaamisella kotiinlähtöä varten ja hieman ennen kymmentä istahdin bussiin, joka vei minut keskustaan. Seuraavat tunnit vietinkin matkustaen. Kolmen tunnin taajamajunamatka Jyväskylästä Seinäjoelle, jonka jälkeen vielä puolitoistatuntia Seinäjoelta Alajärvelle bussissa. Taajamajunaan en kyllä enää eksy toista kertaa, ellei kyseessä ole todella lyhyt matka. Suunnitelmissani oli käyttää tuo kolme tuntia hyödykseni koulutehtäviä tehden, mutta joku osasikin minua sitten valaista, että taajamajunissa ei ole Jumalan lahjaa ihmisille. Eli siis niitä PC-pistokkeita. Ah-niin-rakkaalla mokkulallani dataaminen onnistui ensimmäiset kymmenen minuuttia, jonka jälkeen verkko katosi. Puhumattakaan siitä kuinka junan liikerata käsitti kaikkea niin liikkeestä eteenpäin, molemmille sivuille, kuin myös ylös ja alas. Yritäpäs siinä sitten kirjoittaa mitään. Käytinkin matkan aika lahjakkaasit nukkumalla. Onneksi satuin myös juuri siihen bussivuoroon, joka kuljettaa jotain pikkuamiksia kotiin viikonlopuksi. Heidän sanavarastoonsa kun kuuluvat tasan kaikki veellä ja ässällä alkavat kirosanat. Mikä kotimatka..

Muuta vikaa siinä viikonlopussa ei sitten ollutkaan. :D Perjantaina oli kiva nähdä nuortenillan merkeissä pitkästä aikaa monia ystäviä. Ilta jatkui normaalilla kaavalla Alajärvelle, jossa osa kävi syömässä ja me istuskelimme jutustelemassa Risteyspaikassa. Jatkoille vielä kahvittelemaan yhden ystävän kotiin ja hyvä ilta on paketissa. :) Lauantaina kävin lenkillä yhden kaverini kanssa, tein hieman kouluhommia ja lopulta päädyin nyyhkyttämään The Last Song -elokuvan tahtiin. Sunnuntaina vietin aikaa vielä yhden ystäväni kanssa käyden jälleen lenkillä ja taikoen hieman pippurista nakkisoppaa. :D Pian olikin aika siirtyä Alajärvelle. 

Onneksi Sara saapui ilahduttamaan minua hetkeksi Nesteelle ja toi mukanaan ylläolevia namusia. Tuo yksi yksilö pelastui minun kidaltani siihen asti, että sain siitä kuvan, jonka jälkeen se katosi äärimmäisen hyviin suihin. Näitä kannattaa ehdottomasti syöttää sinun yo-juhlissa (= syöttää mulle)! Sitten alkoihin kahden ja puolentunnin mittainen bussimatka, joka päättyi siihen, että myöhästyin siitä bussista, jolla minun oli tarkoitus suunnata keskustasta kämpille, koska laukkuni  oli niin painava, etten meinannut jaksaa kantaa sitä.. :) Hovimies, where are you?

Näiden sekavien ajatusten saattelemana lähden nyt suihkuun ja nukkumaan!

2 kommenttia: