21. lokakuuta 2012

Pala tylsää päivääni

Tällä kertaa vuorossa olisi muutaman kuvan kurkistus minun päivääni. Olisi kenties kannattanut valita päivä, jolloin olisin astunut asuntoni oven ulkopuolelle tai ottanut yövaatteet pois jotain muuta kuin suihkua varten. :D Mutta kenenkään elämä ei aina ole mielenkiintoista ja tässä olisi kuvamateriaalia äärimmäisen yksitoikkoisesta päivästä. 


Pakon sanelemana nousin sängystä joskus kymmenen jälkeen. En muuten ole vieläkään ottanut blogiin kunnon kuvia uusista hiuksistani ja tämä kuva ei ainakaan anna niille oikeutta. Nehän näyttävät ihan virheiltä tuossa kuvassa?


Tämännäköinen mörkö sieltä peilistä yleensä katselee aamuisin heti heräämisen jälkeen.


Aamusella surffailin vähän netissä ja lueskelin seuraamieni blogien uusia päivytyksiä. Tuo muumi-muki oli oikeastaan vain kuvausrekvisiittaa, sillä se oli itse asiassa tyhjä ja jäämistöä edelliseltä päivältä, kun teimme koulutehtäviä erään luokkakaverini kanssa hörppien samalla teetä.


Aamupalaksi tänään nautiskelin kaksi paahdettua ruisleipää ruohosipulituorejuustolla ja juustoviipaleella. Lisänä sitten vielä satsuma ja lasillinen jotain herajuomaa, joka on muuten aika pahaa. Mutta pakkohan se on loppuun juoda, kerta siitä on maksetukin. Kyllä tuonkin lasin puolessa tunnissa tyhjensi, mutta ei sitä maitolasin tapaan saanut tyhjennettyä. Ylöshän se olisi tullut.


Jossain vaiheessa oli vain pakko unohtaa rauhallinen ja stressitön aamu ja alkaa opiskella huomiseen farmakologian tenttiin. Olette kenties saattaneet huomata, että pidän värikkäistä ja kauniista muistiinpanoista, olen visuaalinen ihminen ja yleensä muistan missä kohtaa muistiinpanojani tietty asia luki. Usein en kuitenkaan sitten sitä itse asiaa muista. :D 


Rankan opiskelun jälkeen oli hyvä katsella muutama jakso Greyn anatomiaa, tiedä vaikka vastaan olisi tullut jotain mistä olisi ollut hyötyä huomisessa tentissä. No eipä tullut, mutta Greyn anatomia se ei kyllä petä koskaan. En vain malta olla lopettamatta katsomista.


Opiskelua kuitenkin jatkoin muutaman jakson jälkeen ja lopulta melkoisen tyhjä taulukkoni näytti seuraavanlaiselta. Ja täytyy sanoa, että paljon enemmän sitä tällä tavalla oppii kuin vain lukemalla asioita listattuna dia dian perään. Itse asiassa vieläkin olisi vähän luettavaa, mutta ajattelin liikuskella hieman heikoilla jäillä ja herätä vielä aamulla vähän lukemaan ja kertaamaan asioita. 

Illalla katsoin vielä televisiosta "Olipa kerran" -sarjan jakson ja kävin suihkussa. Nyt katselen jälleen Greyn anatomiaa ja suunnitelmissani olisi, niin pian kuin vain tämän katselemisen maltan lopettaa, mennä hieman lueskelemaan ja suunnata pikkuhiljaa unten maille. :)

4 kommenttia:

 1. Moi, kiva blogi sulla, jotain kautta tänne eksyin :) Greyn anatomia sai mut kommentoimaan, koska oon NIIN koukussa... Sitä ei oikeesti voi olla kattomatta ja aina on pakko kattoo ainaki pari jaksoo ;) nimim. elokuun jälkeen kohta 6 kautta ahminut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitoksia! :) Se on niin uskomattoman koukuttava! Mutta täytyy sanoa, että sä oot sitä hieman nopeampaa tahtia kahtonu, koska mä alotin sarjan katsomisen kun mun kesäloma alko toukokuun puolessa välissä ja nyt meen tosiaan kahdeksannen tuotantokauden ihan viimeisissä jaksoissa. :D Kohta oonkin jo amerikan vauhdissa.

   Poista
 2. Tää oli aika ihana postaus :) toi eka kuva varsinki!!

  VastaaPoista