14. maaliskuuta 2012

Liikkumisen ilo!


Hyvää keskiviikkopäivää kaikille! Kevät on iskenyt minuun oikein toden teolla, sillä olen tänäänkin noussut ylös varttia vaille kahdeksan ja sitä ennenkin jo miettinyt, että pitäisikö sitä vain luovuttaa, kun ei enää nukuta. :D Aurinko! ♥ Kevät on myös saanut liikuntakärpäsen puraisemaan minua vielä aikasempaakin enemmän. Olen kyllä koko sen ajan kun olen Kuntoportin asiakkaana ollut, käynyt salilla säännöllisesti sen verran mitä olen ehtinyt, mutta nyt en malttaisi edes lepopäiviäkään pitää. :D Tottahan toki se lepääminen on keholle tärkeää ja kuten kuvasta näette, kyllä niitä lepopäiviäkin on tullut pidettyä. :)

Tänä aamuna sitten suuntasinkin salille 9.30 alkavalle puolen tunnin spinning-tunnille ja sen jälkeen jatkuvalle kahvakuula-tunnille. Yhdistelmä oli valtavan tehokas ja kyllähän tuolla kaloreita sai palamaan! Vaikkakin tuon jälkimmäisen puolen tunnin aikana vihasin ohjaajaa välillä todella paljon ja itseäni siitä, että miksikäs tulinkaan tänne taas. :D Mutta onneksi rääkki palkitaan! ♥ 

Nyt onkin sitten muutaman tunnin taukoa tässä ja kolmen jälkeen menen optikolle näöntarkastukseen, josta päivä jatkuu hieman kaupungilla kiertelyn merkeissä ja kuudesta eteenpäin temppelillä Raamattutunnilla ja nuortenillassa. :) Minulla on siis tänään vapaapäivä koulusta, jos joku ei vielä sitä osannut rivien välistä lukea. Mutta nyt menen vapaapäivän viettoon! 

Good Wednesday to all of you! I'm so excited about spring and sun that I hardly can be without smiling all day long! Today I woke up 745am and before that I already was like do I still have to sleep when I really don't feel like it. :D Spring has also affected to me in a way that I would like to spend almost all my freetime in a gym! Of course I'm keeping resting days as you can see from picture above but still I'm enjoying exercising so much. ♥ 

So this morning I headed to gym. 930am there was spinning-lesson and after that 30minutes of kettlebell. Combination was more than effective and especially during the last 30minutes I hated the instructor (?) so much and also myself when going to that lesson. :D But luckily all the sweat is rewarded! ♥

Now I have couple of hours just resting and after three I'm going to optometrist to check my eyesight. After that I'm spending some time at the center and 6pm forward I'm at the church. There is Bible study lessiond and night for youth. :) Btw, if you didn't yet read between the lines, I'm having a day off from school. :p But now I'm going to do spend my freeday! :)

2 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta kommentista! :)

  Silloin kun kärpänen puraisee kunnolla ei tartte jarrutella :D KYlläpä sitten niitäkin hetkiä aina tulee, ettei yhtään huvita. Mut muistan kanssa, että alkuun tuli käytyä melkein joka päivä jotain tekemässä kun ensimmäisen jäsenyyteni ostin. Hauskaa hommaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) On se kyllä koukuttavaa hommaa! Nyt joutuukin vähän lepopäiviä pidellä, sillä olen jo kolmatta päivää hieman puolikuntoisena. :/ Mutta luvan kanssa vähän löhöillään ja sitten jatketaan!

   Poista