28. joulukuuta 2011

Joululahja itselle ♥

Lintu - avaimenperä
Lintu -avaimenperä

Ostin itselleni juuri spontaanin joululahjan! Tai lahja kuin lahja, mutta kerta nyt joulun aika on niin kutsuttakoon sitä joululahjaksi. Ihailin tätä kyseistä avaimenperää jo kun Pupulandian Jenni etsi itselleen avaimenperää ja joku lukijoista oli muistaakseni linkannut tämän ihastuttavan avaimenperän hänen kommenttiboksiinsa (jos nyt en väärin muista?). Paras ystäväni oli saanut tämän kyseisen avaimenperän juuri veljeltään joululahjaksi (lintu siinä on vain pinkki) ja kun olemme juuri muuttamassa saman katon alle kimppakämppään, ajattelin hommata myös itselleni tällaisen. Eteisen seinällämme on siis pian kaksi lintua omissa pöntöissään. :)

Eikö olekin ihastuttava?

Ps. En muuten ole koko muutostakaan blogin puolella maininnut mitään, mutta ehkä sekin aikanaan (sanon aikanaan siksi, että minun lupauksistani ei voi koskaan varmaksi sanoa, joten ette voi ainakaan syyllistää, että olisin luvannut kirjoittaa muutostani blogiin ;)).

2 kommenttia:

  1. Hahaa, löysin sinut! En kyllä tiennyt etsivänikään, mutta kerran ku sattu kohalle niin aatellaan sitte että etsivä löytää!
    Mutta tähän kirjoitukseen oli nyt pakko kommentoida, sillä minähän olin juuri se onneton joka tuolle Jennille sitä avaimenperää vinkkasi! Että on se maailma vaan pieni paikka. :D

    VastaaPoista