3. toukokuuta 2011

I have a headache.

En muista olenko maininnut koskaan blogissani ajoittaisista kovista päänsäryistä. Mitään migreeniä minulla ei ole, mutta toisinaan päälle iskee pahemman luokan hedari. Päänsäryssäni erittäin miellyttävää on myös se, että jos menen nukkumaan illalla ja päätäni särkee, niin hyvin suurella todennäköisyydellä sama kipu jatkuu vielä seuraavana päivänä.

Tumblr_l3evw7uxhp1qzqpsro1_500_large
I have a headache, got it?

Kun siis eilen jouduin sulkemaan illalla television ja hautaamaan pääni syvälle peiton alle ohimoilla jyskyttävän järkyttävän kivun takia, olin varma, että tästä kärsitään myös huomenna. Ja niinhän siinä kävikin. Tämän päivän olen siis suurimmaksi osaksi viettänyt tuskastellen kipua, joka tällä kertaa paikantui toiselle ohimolle. Luojan kiitos, muutaman tunnin iltapäiväunien jälkeen kipu alkoi vihdoin kadota. Otin vielä panadolin ja kipu meni tällä kertaa sillä ohi. Tilalle kyllä tuli pieni vatsakipu. Aina ei voi voittaa. 

Tumblr_l86buh34541qdyt2do1_400_large
Explosion.

Kun olin saanut nukuttua päässä olevan jyskytyksen pois, olikin jo aika lähteä pystyttämään kisakatsomoa erään ystävän luokse. Meitä olikin ihan hyvä porukka kannustamassa Suomea voittoon. Täytyy vain toivoa, ettei kämpän omistaja saa naapureilta kovin paljon valitusta meluavista jääkiekkofaneista (joista yhden ääni kyllä voisi kimakuudellaan rikkoa äänivalleja). Myönnän kyllä eksyneeni toisen erän ajaksi kahvipöytään keskustelemaan ystäväni kanssa, mutta oleelliset osat peliä tuli kuitenkin nähtyä. :D

Huomenna päivällä olisi vihdoin ja viimein luvassa jotain ohjelmaakin, ettei tarvitse aivan koko päivää kyykkiä kotosalla. Iltapäivällä koulussamme (tai ex-koulussani) vierailee Anton Laurila ja päätin mennä kuuntelemaan tilaisuutta. Sen jälkeen menen käymään hieman sukulaisilla ja illan päätän seurakuntatalolle ja kirkkoneuvoston kokoukseen. On myös vihdoin varmistunut, että minulla on töitä ainakin seitsemälle viikolle kesällä! :) Pientä pesämunaa saa edes kerättyä syksyä varten, ettei matti kukkarossa tarvitse maailmalle lähteä. 

2 kommenttia:

  1. Voi eih. päänsärky on aivan kamalaa kärsittävää. Ite oon kärsiny ajoittain todella voimakkaista kohtauksista ja välillä pitkäjatkoisestikin ja menee ihan hermot ku mitään ei voi tehdä. Toivottavasti et joudu kauheesti lisää noista kivuista kärsimään=)!Mä täällä odotan innolla huomista matsia=) Harmi että tulevat niin myöhään ku sit nukkuu töissä =)mutta pakko ne on kyllä kattoa=)

    VastaaPoista
  2. Mulla tulee tuota aina tyyliin kerran kuussa tai kahdessa. Ihan siis järkyttävän kipeäksi tulee aina pää: se ettei huonetta saa päivällä edes kunnolla pimeäksi meinaa saada jo ihan sekaisin. Silmät kiinni vaan ja unta palloon niin paljon kuin vain mahdollista. Onneksi ei sen useammin tuota ole. Onneks mulla jatkuu vielä tämä "lukulomailu", niin ei haittaa vaikka matsit tuleekin myöhään. ;)

    VastaaPoista